Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αποτελεί πλέον κρίσιμο κόμβο για την επιτυχή επανέναρξη της κρουαζιέρας σε Ελλάδα και Ανατολική Μεσόγειο καθώς η Celestyal Cruises ενισχύει την παρουσία της στη Βόρειο Ελλάδα με 30 προσεγγίσεις στη νύμφη του Θερμαϊκού το 2022 και 40 το 2023.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες του ot.gr και άλλες εταιρείες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη Θεσσαλονίκη. Αναφέρεται πως η Celebrity Cruises με το Celebrity Constellation θα «πιάσει» δυο φορές το 2022 Θεσσαλονίκη κάτι που θα κάνει και η Silversea Cruises με δικό της κρουαζιερόπλοιο.

Η στρατηγική της ΟΛΘ Α.Ε., ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη βάση homeporting, και ιδανικός προορισμός κρουαζιέρας αποδίδει καρπούς, αναφέρει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Η απόφαση της Celestyal Cruises, να επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη με 30 προσεγγίσεις το 2022 και 40 προσεγγίσεις το 2023 είναι μόνο η αρχή, προστίθεται στην ανακοίνωση.

H Θεσσαλονίκη αποτελεί την πύλη για τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές βαλκανικές αγορές καθώς συγκεντρώνει μεγάλο ποσοστό των αερομεταφορών στο πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο και σύγχρονο αεροδρόμιο που διαθέτει, αναφέρει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Λιμάνια
ΤΑΙΠΕΔ – Προχωρά στην αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας
Λιμάνια |

Ξεκινά η αξιοποίηση της μαρίνας Ιτέας - Ποιο το σχέδιο

Το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε στην προκήρυξη διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραχώρηση του δικαιώματος παροχής υπηρεσιών διαχείρισης λιμένα (υπηρεσίες ελλιμενισμού και άλλες υπηρεσίες) και του δικαιώματος χρήσης για 40 έτη