Εντολή στις τράπεζες BNP Paribas, BofA, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Nomura και στην UBS που έχει τον συντονισμό της έκδοσης, για την έκδοση senior «πράσινου» ομολόγου, έδωσε η Πειραιώς.

Θα προηγηθεί roadshow σε δυνητικούς αγοραστές, ενώ το ομόλογο αναμένεται να βαθμολογηθεί με Caa1/B από τους οίκους Moody’s και S&P.

Τα αποκαλούμενα «πράσινα ομόλογα» είναι χρεόγραφα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση έργων με θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον ή το κλίμα και είναι μία αγορά που αναπτύσσεται γρήγορα.

Μέσω των ομολόγων αυτών συναντώνται οι ανάγκες των επιχειρήσεων και των επενδυτών να λάβουν δράση για την κλιματική αλλαγή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
διαΝΕΟσις – Οι Νεοφυείς Επιχειρήσεις Στην Ελλάδα
Startups |

Έρευνα: Ο «χάρτης» των startups στην Ελλάδα - Τι δείχνουν τα στοιχεία [Πίνακες]

Η νέα έρευνα επιχειρεί να χαρτογραφήσει τις ελληνικές startup επιχειρήσεις καθώς και το σύστημα που τις υποστηρίζει - Μεταξύ των ιδρυτών startups που απάντησαν στην έρευνα , η μεγάλη πλειοψηφία -8 στους 10- είναι άνδρες, μια ανισότητα που παρατηρείται και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες

Αναπτυξιακός Νόμος – Εκμετάλλευση εγκαταστάσεων για επιχειρήσεις
Επιχειρήσεις |

Πώς ο νέος Αναπτυξιακός ενισχύει νέες και...κλειστές επιχειρήσεις

Η συγκεκριμένη πρόβλεψη αφορά το νέο χάρτη των Περιφερειακών ενισχύσεων και αναμένεται να δώσει «πνοή» σε υγιείς επιχειρήσεις, οι οποίες για παράδειγμα θέλουν να δημιουργήσουν νέες εγκαταστάσεις