Εν μέσω ανησυχιών για την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον, η Morgan Stanley ανακοίνωσε στο προσωπικό της, που πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο τις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιανουαρίου να περιορίσει τις μεγάλες προσωπικές συναντήσεις.

Σύμφωνα με το Bloomberg News, η οδηγία αναφέρει επίσης ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν μάσκες όταν σηκώνονται από το γραφείο τους.

«Αυτό ισχύει για όλους τους χώρους, ακόμα και για αυτούς, στους οποίους όλοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι» ανέφερε το σημείωμα: «Η μάσκα ενθαρρύνεται πάντα για οποιονδήποτε διατρέχει αυξημένο κίνδυνο ή που έχει ένα μέλος του νοικοκυριού που δεν είναι εμβολιασμένο ή σε αυξημένο κίνδυνο».

Οι τράπεζες και οι επενδυτικές εταιρείες της Wall Street προσαρμόζουν τις πολιτικές back-to-the-office τις τελευταίες ημέρες καθώς η παραλλαγή Όμικρον εξαπλώνεται.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Βαλτιμόρη: Αδιανόητο έργο… η απομάκρυνση των συντριμμιών της γέφυρας
Διεθνή |

Τι θα γίνει με τα συντρίμια της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Προβληματισμοί και συνέπειες

«Το πλοίο έχει περίπου το μέγεθος του Πύργου του Άιφελ. Και στην κορυφή του υπάρχει μια ατσάλινη γέφυρα. Φανταστείτε το. Μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσα να το φανταστώ», λέει ο κυβερνήτης του Μέριλαντ