Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και έλαβαν από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Συγκεκριμένα, αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στα δικαστήρια την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος τους, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθησαν χθες (Κυριακή), διώκονται -μεταξύ άλλων- για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Μετά την προθεσμία που έλαβαν επιστρέφουν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Την πόρτα της ίδιας ανακρίτριας θα περάσει από στιγμή σε στιγμή προκειμένου να απολογηθεί ο 23χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί πρώτος, λίγες ώρες μετά το φονικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες «έδειχναν» έναν 21χρονο Έλληνα ως υπαίτιο για τη δολοφονία, ωστόσο η κατηγορία για την ανθρωποκτονία από πρόθεση βαραίνει όλους.

Ποιοι είναι οι οκτώ συλληφθέντες

Σημειώνεται πως η ΕΛ.ΑΣ. «χτύπησε» το απόγευμα της Κυριακής και συνέλαβε οκτώ ακόμα άτομα που φέρονται να συνδέονται με την υπόθεση της δολοφονίας, ενώ την ίδια στιγμή δείχνουν να είναι κοντά στη σύλληψη δυο ακόμη προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται.

Οι εννιά συνολικά -μαζί με τον 23χρονο- συλληφθέντες είναι ηλικίας 19 έως 23 ετών.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους. Το ένα από αυτά τα δύο πρόσωπα είναι ο 20χρονος που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. που επικαλείται η εφημερίδα «Μακεδονία», υπάρχουν αποδείξεις για όλους ότι συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση, καθώς και ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη και τον ρόλο που είχε ο καθένας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα