Στην Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ περνάει η ιστορική γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ.

Η διοίκηση της Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ ανακοίνωσε ότι μετά το σημερινό άνοιγμα των σχετικών προσφορών, είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για την απόκτηση της ιστορικής γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ.

«Πιστοί στη φιλοσοφία μας για ανάπτυξη μέσα από συνεχείς επενδύσεις με όπλα την ποιότητα και την καινοτομία, είμαστε βέβαιοι ότι η ΑΓΝΟ θα ξαναγίνει μια σύγχρονη επιχείρηση με τα προϊόντα της να καταλαμβάνουν τη θέση που τους αξίζουν στις προτιμήσεις των καταναλωτών» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε στην εκποίηση της έκτασης 132.239 τετραγωνικών μέτρων στις περιοχές των δημοτικών κοινοτήτων Περιβολακίου, Λαγυνών και Καβαλλαρίου μαζί με τα κτίρια και τον εξοπλισμό, του κατοχυρωμένου εμπορικού σήματος ΑΓΝΟ και όλων των άλλων κατοχυρωμένων από την ΑΓΝΟ εμπορικών σημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος Ελληνικά Γαλακτοκομεία ήταν ο μοναδικός πλειοδότης της ΑΓΝΟ, ενώ το αντίτιμο ανήλθε στα 7,73 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης