Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) ΤΕΚΑ μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2022 και της καταβολής των αντίστοιχων ασφαλιστικών εισφορών για εργοδότες Κοινών Επιχειρήσεων και Οικοδομοτεχνικών Έργων, χωρίς την επιβολή επιβαρύνσεων, έως την Τρίτη 03/05/2022, αποφάσισε η Προσωρινή Διοικούσα του ΤΕΚΑ αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίαση (06/04/2022) .

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ΑΠΔ ΤΕΚΑ και καταβολής εισφορών Φεβρουαρίου και Μαρτίου παρατείνεται αντιστοίχως έως την προαναφερθείσα ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται από την 1η Απριλίου 2022 είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή «Ηλεκτρονική Υποβολή ΑΠΔ ΤΕΚΑ», οι Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ) ΤΕΚΑ για τις μισθολογικές περιόδους Φεβρουαρίου και Μαρτίου.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr, επιλέγοντας το μενού «Επιχειρηματική Δραστηριότητα» και στη συνέχεια «Απασχόληση Προσωπικού», από την ιστοσελίδα του Ταμείου teka.gov.gr, επιλέγοντας το μενού «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» και από την ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ, επιλέγοντας το μενού «Ηλεκτρονική Υποβολή ΑΠΔ».

Η εμπρόθεσμη υποβολή και εξόφληση των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων ΤΕΚΑ Φεβρουαρίου και Μαρτίου μπορεί να πραγματοποιηθεί έως την Παρασκευή 29/04.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax