To επιβατηγό-οχηματαγωγό «Πρέβελης» αναμένεται να αναλάβει και πάλι τη γραμμή της Κασοκαρπαθίας μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Olympus».

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία του «Olympus» ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι μέχρι την Παρασκευή το πλοίο δεν πρόκειται να κάνει δρομολόγια καθώς δεν ολοκληρώθηκαν οι επιθεωρήσεις.

Πληροφορίες του ot.gr αναφέρουν ότι αύριο Τρίτη 19 Ιουλίου ο υπουργός ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης καλεί σε απολογία την πλοιοκτήτρια εταιρεία του «Olympus» και στη συνέχεια αναμένεται να κηρυχθεί έκπτωτη, ενώ προετοιμάζεται ήδη έκτακτο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για να γνωμοδοτήσει σε νέα ανάθεση στο πλοίο «Πρέβελης» το οποίο από την Παρασκευή θα ξεκινήσει και πάλι δρομολόγια.

Έτσι όπως εκτιμάται στο υπουργείο Ναυτιλίας θα δοθεί μόνιμη λύση σε ένα πρόβλημα που προέκυψε στην αιχμή της θερινής σεζόν και άφησε με ελλιπή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία τα νησιά της Κασοκαρπαθίας.

Υπενθυμίζεται πως το επιβατηγό οχηματαγωγό «Olympus» της εταιρείας ΣΗ ΣΠΙΝΤ ΛΑΪΝΣ, αποδείχθηκε αναξιόπλοο, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Λιμενικού, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ημέρα του πρώτου δρομολογίου του στην άγονη γραμμή, καταγράφηκαν πολλές ελλείψεις σε θέματα επάνδρωσης και ασφάλειας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News