Τον στρατηγικό σχεδιασμό της, που εγγυάται την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας παρουσιάζει στους επισκέπτες του περιπτέρου της στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Η δομή του περιπτέρου έχει στόχο να  διευκολύνει την ενημέρωση των επισκεπτών για τη δραστηριότητα της ΔΕΠΑ Εμπορίας, ως καθετοποιημένης επιχείρησης ενέργειας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια εφοδιασμού.

Διαβάστε επίσης: ΔΕΠΑ Εμπορίας: Μνημόνιο Συνεργασίας με Advent Technologies

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας συμμετέχει σε σημαντικά έργα υποδομής, όπως ο νέος πλωτός τερματικός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη, ένα έργο κρίσιμο για την ασφάλεια εφοδιασμού με LNG στη ΝΑ Ευρώπη, και ο ελληνο-βουλγαρικός αγωγός IGB.

Κεντρικό σύνθημα που διατρέχει τους χώρους του περιπτέρου είναι το «Όταν οι άνθρωποι δεν έχουν άλλη ενέργεια, πρέπει να έχουμε εμείς».

Το business plan που εφαρμόζει η ΔΕΠΑ Εμπορίας, ενσωματώνει τα κριτήρια ESG, με στόχο την «πράσινη» επιχειρηματικότητα, στοιχείο που αναδεικνύεται και στο περίπτερο της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης – ΔΕΠΑ Εμπορίας: Με νέες εξαγορές στοχεύει το 1 GW σε ΑΠΕ

Δηλώσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, κ. Κωνσταντίνος Ξιφαράς δήλωσε:

«Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που η ενέργεια βρίσκεται στο επίκεντρο. Η ΔΕΠΑ Εμπορίας, με τη συμμετοχή της στη ΔΕΘ, θέλει να στείλει το μήνυμα ότι χάρη στον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό της, είναι σήμερα μια ισχυρή, σύγχρονη ενεργειακή επιχείρηση, που μπορεί να εγγυηθεί την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας, και να συμβάλλει καθοριστικά στη συγκράτηση του ενεργειακού κόστους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια