Περισσότερα από 321.000 οχήματα ανακαλεί η Tesla στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή τα πίσω φώτα μπορεί να μην ανάβουν κατά διαστήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η είδηση ακολουθεί την ανάκληση από την εταιρεία σχεδόν 30.000 αυτοκινήτων Model X στις Ηνωμένες Πολιτείες την Παρασκευή, λόγω ενός προβλήματος που μπορεί να προκαλέσει λανθασμένη ενεργοποίηση του αερόσακου του συνοδηγού, γεγονός που έστειλε τις μετοχές της στο χαμηλό επίπεδο διετίας.

Διαβάστε επίσης: Tesla: Χαμός στο «κινέζικο twitter» μετά από δυστύχημα με Model Υ

Η Tesla, με έδρα το Τέξας, δήλωσε ότι θα αναπτύξει μια over-the-air ενημέρωση για να διορθώσει το πρόβλημα με το πίσω φως και δήλωσε ότι δεν έχει αναφορές για ατυχήματα ή τραυματισμούς που σχετίζονται με την ανάκληση.

Η εταιρεία επεσήμανε ότι η ανάκληση ακολούθησε μετά από παράπονα πελατών, κυρίως από ξένες αγορές.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι σε σπάνιες περιπτώσεις τα φώτα μπορεί να μην λειτουργούν κατά διαστήματα λόγω μιας ανωμαλίας που μπορεί να προκαλέσει λανθασμένη ανίχνευση σφάλματος κατά τη διαδικασία αφύπνισης του οχήματος.

Η Tesla έχει προχωρήσει σε 19 ανακλήσεις στις ΗΠΑ το 2022,  αφορούν περισσότερα από 3,7 εκατομμύρια οχήματα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Meta: Γιατί μπλόκαρε την ενημέρωση στον Καναδά
Διεθνή |

Πώς το μπλοκάρισμα ελλοχεύει κινδύνους για την ενημέρωση - Τι έγινε στον Καναδά

Το μπλοκάρισμα των συνδέσμων ειδήσεων έχει οδηγήσει σε βαθιές και ανησυχητικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι Καναδοί χρήστες του Facebook ασχολούνται με πληροφορίες σχετικά με την πολιτική - και όχι μόνο...

«Το διεθνές εμπόριο όπλων παραμένει λιγότερο ρυθμισμένο από το εμπόριο μπανανών»
Διεθνή |

«Το διεθνές εμπόριο όπλων παραμένει λιγότερο ρυθμισμένο από το εμπόριο μπανανών»

Ο Ρώσος φωτορεπόρτερ Nikita Teryoshin παρακολούθησε, για χρόνια, εκθέσεις όπλων σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα φωτογραφικό βιβλίο. Η έκδοσή του προσφέρει μια ματιά στην ενοχλητικά πραγματική, επαίσχυντη και ευημερούσα επιχείρηση του πολέμου.