Νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί η ελληνική εταιρεία Mediline Isothermal Solutions ΑΕ, η οποία εξειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία θερμοκρασιακά ελεγχόμενων συσκευασιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ δραστηριοποιείται στην ασφαλή μεταφορά θερμοκρασιακά ευαίσθητων προϊόντων ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και συγκαταλέγεται στις 15 ηγέτιδες βιομηχανίες παγκοσμίως σε λύσεις ισοθερμικών συσκευασιών.

Διαβάστε επίσης: Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η «Οικογένεια Χριστοδούλου»

Η εταιρεία

Η Mediline ιδρύθηκε το 1994, ξεκινώντας με την παραγωγή των παγοκυστών γέλης, για τη φαρμακευτική κυρίως αγορά. Mε την πάροδο των χρόνων και ύστερα από ενδελεχή μελέτη, πραγματοποίησε το επόμενο βήμα στον κλάδο με τη δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων θερμοκρασιακά ελεγχόμενων συσκευασιών παθητικής ψύξης TCP, των IsoBox Puzzle Series, για μεταφορά θερμοκρασιακά ευπαθών προϊόντων, τις οποίες έχει αναπτύξει και εξελίξει μέσα από το δικό της τμήμα R&D. Χάρη σε αυτή την καινοτομία, η Mediline συνεργάζεται με το 95% των ενεργών φαρμακευτικών εταιρειών στην ελληνική αγορά.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας σε έκταση συνολικά 8.000 τμ με τις εγκαταστάσεις να καταλαμβάνουν περίπου 4.400 τμ. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία αποφάσισε να μεταφέρει την τεχνογνωσία της και στην αγορά των τροφίμων, αφού οι λύσεις που προσφέρει είναι ιδανικές και κατά πολύ οικονομικότερες για τη μεταφορά ευπαθών τροφίμων, αλιευμάτων και ποτών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις