«Σε καμία περίπτωση» δεν παρεμποδίστηκε το έργο της ΑΔΑΕ, «ούτε αμφισβητήθηκε η αρμοδιότητά της», σημειώνει η COSMOTE, απαντώντας σε σχετικές αναφορές στο δημοσίευμα του Euractiv για την παρακολούθηση των Γιώργο Κύρτσου και Τάσου Τέλλογλου από την ΕΥΠ.

Διαβάστε επίσης: Euractiv για υποκλοπές: Παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα Κύρτσου και Τέλλογλου – Τι λέει η ΑΔΑΕ

Στο δημοσίευμα του Euractiv υποστηρίζεται ότι ο νομικός σύμβουλος της COSMOTE, «μετά από συνεννόηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο, επιχείρησε να σταματήσει τον έλεγχο αμφισβητώντας την αρμοδιότητα της αρχής (σ.σ., της ΑΔΑΕ)». «Οι εκπρόσωποι της ΑΔΑΕ», αναφέρει το δημοσίευμα, «αντέδρασαν επικαλούμενοι τη συνταγματική τους αρμοδιότητα και επέμειναν στον έλεγχο».

«Συνεργαζόμαστε πάντα με τις αρχές»

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, η COSMOTE «εξέφρασε προβληματισμό για την διαδικασία του ελέγχου, καθώς ο σχετικός νόμος έχει αλλάξει πρόσφατα. Σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος προχώρησε απρόσκοπτα και συνεχίζεται.»

«Η COSMOTE συνεργάζεται πάντα με όλες τις αρμόδιες Αρχές σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα