Τη λαϊκή αγορά του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με εμπόρους, παραγωγούς και καταναλωτές.

Μεταξύ άλλων ο υπουργός ευχαρίστησε τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών και επεσήμανε ότι «οι τιμές είναι πραγματικά καλές, και εδώ στο Περιστέρι ακόμα καλύτερες». Πρόσθεσε πως «αποδεικνύεται ότι όσοι αξιοποιούν και τις λαϊκές αγορές σε αυτή την εποχή του ακραίου πληθωρισμού μπορούν να γλιτώσουν χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό» και τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει τις λαϊκές αγορές για να συνιεχστεί η προσφορά καλών προϊόντων σε καλές τιμές.  Όπως είπε χαρακτηριστικά, «όπως αποδείξαμε αυτή την τετραετία ήμασταν δίπλα στις λαϊκές αγορές και έτσι θα συνεχίσουμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παννατικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ), Δημήτρης Μουλιάτος, ευχαρίστηκε τον υπουργό Ανάπτυξης για τη στήριξη, που όπως είπε παρέχει στον κλάδο των λαϊκών αγορών».

Τις προηγούμενες μέρες, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Πεύκης, από όπου απηύθυνε «κάλεσμα» στους καταναλωτές να πηγαίνουν στις λαϊκές αγορές, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι μόνο καλές οι τιμές αλλά και η ποιότητα.

«Βρήκαμε ντομάτα στα 2,5 ευρώ, που είναι ακριβή, βιολογική και το σέβομαι. Αλλά βρήκαμε και ντομάτα με κάτω από 1 Ευρώ», είπε ο υπουργός παρατηρώντας ότι η διακύμανση από 1- 2 ευρώ υπάρχει και σε άλλα λαχανικά.

«Σε γενικές γραμμές οι τιμές ήταν πολύ καλές. Οι λαϊκές αγορές έχουν εφέτος καλύτερες τιμές από πέρυσι και πάνε ανάποδα έναντι του πληθωρισμού», τόνισε κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
Χατζηδάκης: Σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες προσφέρει η ελληνική οικονομία
Macro |

Σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες προσφέρει η ελληνική οικονομία, λέει ο Χατζηδάκης

Οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας - Ελβετίας και οι ευκαιρίες για επενδύσεις που προσφέρει σήμερα η ελληνική οικονομία, στη συζήτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας με τον Ελβετό ομόλογό του