Σύμφωνα με το οικονομικό ημερολόγιο για το 2023 που ανακοίνωσε η Πειραιώς Financial Holdings, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2022. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η ενημέρωση των αναλυτών.

Ακολούθως, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το α’ τρίμηνο του 2023, την Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023, θα γίνει η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το α’ εξάμηνο του 2023 και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μηνου.

Όπως έγινε γνωστό η ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας θα προσδιοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η Πειραιώς Financial Holdings διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των ανωτέρω ημερομηνιών, κατόπιν σχετικής έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στουρνάρας: Η έξοδος μιας τράπεζας από την αγορά θα πρέπει να πραγματοποιείται με συντεταγμένο τρόπο
Επιχειρήσεις |

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού για τις τράπεζες

Σε καμία τράπεζα δεν θα πρέπει να της επιτρέπεται να μετακυλήσει το κόστος της δικής της κακοδιαχείρισης στον φορολογούμενο μόνο και μόνο επειδή θεωρείται «πολύ μεγάλη για να αποτύχει»