
Διαστρέβλωση της πραγματικότητας καταλογίζει στην Τουρκία, το υπουργείο Εξωτερικών αναφορικά με σημερινές τουρκικές αναρτήσεις για τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη. Μάλιστα, τονίζει πως η Τουρκία, μια χώρα με άκρως αρνητικές επιδόσεις στον τομέα του σεβασμού του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αντί να αντλεί μαθήματα από την Ελλάδα, εξακολουθεί να μην λογοδοτεί ενώπιον της διεθνούς κοινότητας για το πώς οδήγησε την Ελληνική Μειονότητα σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο στα πρόθυρα της εξαφάνισης.
Σενάρια για προσάρτηση των κατεχομένων από την Τουρκία πριν από τις εκλογές στη γείτονα
Αναλυτικότερα, το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως «για άλλη μια φορά η Τουρκία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες και σίγουρα όχι την προαγωγή των δικαιωμάτων και της ευημερίας της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη».
Παράλληλα, υπογραμμίζει πως «η Τουρκία, μια χώρα με άκρως αρνητικές επιδόσεις στον τομέα του σεβασμού του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως όλοι γνωρίζουν, αντί να αντλεί μαθήματα από την Ελλάδα, εξακολουθεί να μην λογοδοτεί ενώπιον της Διεθνούς Κοινότητας για το πώς οδήγησε την Ελληνική Μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο στα πρόθυρα της εξαφάνισης».


Latest News

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά ο φράχτης στον Έβρο θα τελειώσει
«Θα έχω την ευκαιρία να υπογράψω την επέκταση του έργου του φράχτη που θωράκισε τον Έβρο και την πατρίδα από τις παράνομες μεταναστευτικές εισβολές», είπε από τον Γέρακα μιλώντας στους πολίτες.

Άγρια κόντρα στη Βουλή για βίλες και δάνεια μεταξύ Γεωργιάδη και ΣΥΡΙΖΑ
Η έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή ξεκίνησε από την υπόθεση Παπαθανάση, που επανέφεραν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι 500.000 ψήφοι-μυστήριο που ίσως κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών
Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές – Ποιοι μπορεί να καθορίσουν το αποτέλεσμα και γιατί η ψήφος τους παραμένει αχαρτογράφητη.

Συμμετοχή Μητσοτάκη στις εργασίες της 2ης Συνόδου για τη Δημοκρατία
«H πραγματική ελευθερία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της πραγματικής δημοκρατίας», είπε ο πρωθυπουργός στην παρέμβασή του

Ποια η πιθανότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση στις πρώτες κάλπες – Τι ποσοστό θα βγάλει αυτοδυναμία
Τι θα κρίνει τις εκλογές και ποιο ποσοστό στις πρώτες κάλπες θα βγάλει αυτοδυναμία στις δεύτερες

Παραιτήθηκε από την Ευρωβουλή ο Ανδρουλάκης – Ποιος πάει στη θέση του
Ο Νίκος Ανδρουλάκης παραιτείται από ευρωβουλευτής, όπως απαιτείται αφού θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του 2023.

ΚΥΣΕΑ: «Πράσινο φως» για την προμήθεια συστημάτων SPIKE-NLOS
Στη διάρκεια του ΚΥΣΕΑ, έγινε επίσης ενημέρωση από τους αρμόδιους υπουργούς για το μεταναστευτικό καθώς και για την προετοιμασία ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου

Ραβίνος για το εστιατόριο – στόχο των τρομοκρατών: Το επισκέπτονταν καθημερινά γύρω στα 80 άτομα
«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι χθες που ήρθα εδώ να προσευχηθώ απειλούταν η ζωή μου» είπε

Τι σημαίνει η λογική «μίας κάλπης» και γιατί την θέλει το Μαξίμου στον προεκλογικό αγώνα
Οι συζητήσεις του Μητσοτάκη με τους υπουργούς του, αφότου ανακοινώθηκε η ημερομηνία της κάλπης – Με το σύνθημα «Σταθερά – Τολμηρά – Μπροστά» η πορεία της ΝΔ προς τις κάλπες

Ανδρουλάκης για το «δεν τρώγομαι εύκολα» του Λοβέρδου – «Έχει διαγραφεί ήδη μία φορά»
Μίλησε ακόμα για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση συνεργασίας αλλά και για το πρόσωπο που θα ήταν πρωθυπουργός σε μία τέτοια περίπτωση