Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου του Τουριστικού Καταφυγίου Ανάφης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ανάφης, Ιάκωβο Ρούσσο.

Κατά την συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων» και ολοκληρώθηκε ενώ τόνισε ότι πρόκειται για «ένα πραγματικό στολίδι του Αιγαίου όπου αξίζει τον κόπο ο κόσμος να επισκεφτεί την Ανάφη και να το δει από κοντά τόσο όμορφο που έχει γίνει».

Ο υπουργός Ανάπτυξης υπενθύμισε ότι στην αρχή της θητείας του στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε συναντηθεί με τον δήμαρχο Ανάφης, ο οποίος τον ενημέρωσε τότε για το πρόβλημα με το έργο του τουριστικού καταφυγίου της Ανάφης. Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης είχε δεσμευτεί να επιλυθούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο δήμαρχο που μου έδωσε την ευκαιρία να συνδέσω και εγώ το δικό μου όνομα με την Ανάφη και ένα σπουδαίο έργο για το νησί. Πραγματικά θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό και να συγχαρώ τους κατοίκους της Ανάφης που έχουν έναν εκπρόσωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά τόσο πολύ για να λύνει τα προβλήματά τους», κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Από την πλευρά του, ο κ. Ρούσσος δήλωσε ότι «πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο που έχει γίνει στο νησί μας, με τη βοήθεια εδώ του υπουργού, ήταν ένα όνειρο ζωής θα έλεγα για τον τόπο μας. Θα βοηθήσει τον τόπο μας στην ανάπτυξη και όχι μόνο στην τουριστική ανάπτυξη, γιατί έχουμε και οικογένειες που ασχολούνται με την αλιεία και είναι η πρώτη φορά που φέτος τα σκάφη μας μείνανε όλο το χρόνο στο νησί. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο και περιμένουμε τον Υπουργό να έρθει και να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί αν δεν υπήρχε η βοήθειά του, το έργο αυτό ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να γίνει».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κατασκευές
Ταχιάος: Δημοπρατούνται εντός του καλοκαιριού έργα ύψους 900 εκατ. ευρώ
Επικαιρότητα |

Ταχιάος: Δημοπρατούνται έργα ύψους 900 εκατ. ευρώ

Όπως τόνισε ο Νίκος Ταχιάος στόχος του Υπουργείου είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου να έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης και εντός του καλοκαιριού να έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις με τους αναδόχους εκτέλεσης των έργων