Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον χαμό του Γιώργου Βουτσίνου. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, στο Σισμανόγλειο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγός του Βάντα Καρακατσάνη, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

«Εδώ και έναν μήνα είχε εισαχθεί ο Γιώργος με ειλεό στο νοσοκομείο. Είχε κάποιες επιπλοκές και δεν μπορούσε να γίνει καμία εγχείρηση. Ωστόσο, οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί και πιστεύαμε πως θα βγει και πάλι νικητής. Ένα μικρόβιο όμως ήταν αυτό που τον κράτησε μέσα», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Το πρωί της Πέμπτης με πήραν τηλέφωνο. Έπαθε ανακοπή μέσα στο νοσοκομείο».

Ποιος ήταν ο Γιώργος Βουτσίνος

Ο Γιώργος Βουτσίνος γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1938. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από την οποία αποφοίτησε το 1966.

Ερμήνευσε πολλούς ρόλους στο θέατρο, στον κινηματογράφο ενώ και ο ίδιος σκηνοθέτησε αρκετές θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές εκπομπές.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του συνεργάστηκε με το σκηνοθέτη Νίκο Φώσκολο, πρωταγωνιστώντας στις δημοφιλείς σειρές «Άγνωστος πόλεμος» ως Γερμανός Ταγματάρχης Βίντερμαν και «Η Λάμψη». Μάλιστα, ο ρόλος του ως αστυνόμος Βούρβαχης στη μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης έχει μείνει αξέχαστος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus