Διαψεύδει κατηγορηματικά η Ελινόιλ το ρεπορτάζ σε σημερινό δημοσίευμα με τίτλο «Έλληνας εφοπλιστής φλερτάρει με την εξαγορά της ενεργειακής Ελινόιλ του Σπύρου Καρνέση».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

«Αναφορικά με το σημερινό δημοσίευμα του Δημήτρη Κόκκορη στο mononews.gr, με τίτλο «Έλληνας εφοπλιστής φλερτάρει με την εξαγορά της ενεργειακής Ελινόιλ του Σπύρου Καρνέση», διαψεύδουμε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στο άρθρο σχετικά με τις επαφές εξαγοράς μετοχικού μεριδίου της ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε., είναι ανακριβείς και αναληθείς.»

Who is Who

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο site της εταιρείας, η ΕΛΙΝΟΙΛ ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 580 πρατηρίων.

Συγχρόνως εδώ και δεκαετίες κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του εφοδιασμού των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με σημαντικές επενδύσεις σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδος στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά. Εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό οικιών και κτηρίων με πετρέλαιο θέρμανσης, διαθέτοντας έναν ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων για τον σκοπό αυτό. Τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτύξει μια πολύ έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, πουλώντας πετρελαιοειδή προϊόντα σε 4 Ηπείρους και σήμερα συγκαταλέγεται σε έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας.

Ειδικότερα, η εταιρεία διαθέτει 3 εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης υγρών καυσίμων και ορυκτελαίων στον Ασπρόπυργο, τον Βόλο και το Πόρτο Λάγος, 2 εργοστάσια επεξεργασίας στερεών καυσίμων στον Ασπρόπυργο και τον Βόλο, 3 δεξαμενόπλοια για την κάλυψη των αναγκών των θαλάσσιων μεταφορών καυσίμων και πάνω από 600 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, και 24  ιδιόκτητα βυτιοφόρα αυτοκίνητα

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις