Τον Οκτώβριο αναμένεται τελικά να κάνει επίσημο ντεμπούτο στη χώρα μας το πρώτο One&Only resort, στην παραλία της Γλυφάδας, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του ot.gr.

Πρόκειται γαι το One&Only Aesthesis, το οποίο σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «συνδυάζει την κομψότητα περασμένων εποχών και το glamour της δεκαετίας του ’60, όταν η Ελλάδα πρωταγωνιστούσε στη διεθνή σκηνή ως ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός».

«Σε κάθε προορισμό που επιλέγει η One&Only, δημιουργεί μοναδικά στο είδος τους resorts που προσφέρουν απαράμιλλες, υπερπολυτελείς εμπειρίες στους επισκέπτες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε το έναυσμα για ένα επικό ταξίδι με το One&Only Aesthesis – ένα νέο παραθαλάσσιο θέρετρο στην καρδιά μιας από τις πιο θρυλικές πόλεις του κόσμου», λέει ο Philippe Zuber, Chief Executive Officer της Kerzner International. «Καθώς συνεχίζουμε την επέκτασή μας στην Ευρώπη, το ντεμπούτο μας στην Ελλάδα όχι μόνο ενδυναμώνει τη θέση της εταιρείας, αλλά φέρνει και το brand One&Only στο λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Με έμπνευση από την πολιτιστική κληρονομιά και τον γευστικό πλούτο της Αθήνας, το One&Only Aesthesis είναι μία γιορτή της ζωής, της ενέργειας, της αυθεντικότητας, του glamour και της φυσικής ομορφιάς. Πρόκειται για μια ιδανική αφετηρία από την οποία κάθε επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει την υπόλοιπη χώρα».

Υπεύθυνος για το ντεμπούτο του One&Only Aesthesis στην Ελλάδα είναι ο Yann Gillet, γενικός διευθυντής του resort. Έχοντας διατελέσει σε ηγετικές θέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Yann μετρά περισσότερα από είκοσι χρόνια διεθνούς εμπειρίας στη φιλοξενία. «Είμαι ενθουσιασμένος που ηγούμαι του ανοίγματος του One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα», λέει ο Yann. «Με το One&Only Aesthesis ξεκινά η αναγέννηση της Αθηναϊκής Ριβιέρας και ενός θρυλικού θέρετρου το οποίο θα λειτουργήσει για πολλούς Έλληνες ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν και το σήμερα. Τους επισκέπτες περιμένει μία εμπειρία εμπνευσμένη από την κοσμοπολίτικη ζωή των δεκαετιών του ’60 και του ’70, όταν η περιοχή έσφυζε από ζωή και η χώρα πρωταγωνιστούσε σε πολυσυζητημένες χολιγουντιανές παραγωγές».

Νοσταλγία για την πανέμορφη ακτογραμμή

Το One&Only Aesthesis διαθέτει δωμάτια, bungalows και βίλες. Τα 95 bungalows προσφέρουν ηρεμία και απομόνωση ενός νησιωτικού καταφυγίου, ενώ οι 18 κατοικίες και οι 2 βίλες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, κήπους γεμάτους με αρωματικά βότανα και φυτά της ελληνικής γης.

Η Villa One διαθέτει όλα τα προνόμια μιας πολυτελούς κατοικίας. Απλώνεται σε 1.400 τ.μ. και διαθέτει πισίνα με ανεμπόδιστη θέα από κάθε γωνία και ένα «κατάστρωμα» που ξεκινά από την κατοικία και φτάνει μέχρι το νερό. Αυτή η βίλα δύο υπνοδωματίων, που διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, απλώνεται σε δύο επίπεδα.

Για μεγαλύτερες παρέες, η Villa One μπορεί να συνδεθεί με τη Villa Nostos, τη δεύτερη βίλα του θέρετρου, ώστε να δημιουργηθεί ένα καταφύγιο τεσσάρων υπνοδωματίων. Αν σε αυτές προστεθεί η κατοικία Epos Residence, που διαθέτει επίσης δύο υπνοδωμάτια, δημιουργείται μία «γειτονιά» με έξι υπνοδωμάτια για την απόδραση μιας παρέας φίλων ή μιας μεγάλης οικογένειας.

Το συγκρότημα διαθέτει επίσης 14 One&Only Private Homes. Οι ιδιοκτήτες των One&Only Private Homes έχουν δωρεάν πρόσβαση και χρήση των εγκαταστάσεων του resort, καθώς και μία πληθώρα προνομίων σε παγκόσμιο επίπεδο στο One&Only δίκτυο.

Μοναδικές ελληνικές γεύσεις και κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας

Στο ξενοδοχείο θα λειτουργεί και το all-day εστιατόριο «Ora» που διευθύνει ο chef Εttore Botrini.

Ατελείωτες βόλτες στο Αιγαίο

Το θέρετρο διαθέτει επίσης ολιστικές εγκαταστάσεις ευεξίας και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο Club One, με γήπεδα τένις και padel. Το KidsOnly Club προσφέρει δραστηριότητες στη φύση και εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από παιχνίδια στον κήπο, στο δενδρόσπιτο, αλλά και την αίθουσα μουσικής και το αμφιθέατρο.

Το One&Only Aesthesis βρίσκεται σε μικρή απόσταση –μόλις 30 λεπτά με αυτοκίνητο– τόσο από το κέντρο της Αθήνας όσο και από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες