Το γυμνασμένό του σώμα επιδεικνύει το αφεντικό της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, έπειτα από προπόνηση με αστέρες του UFC, καθώς προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον δισεκατομμυριούχο Ιλον Μασκ.

Η κόντρα των δύο ανδρών έχει πάρει «άγριες» διαστάσεις μετά και από το πρόσφατο ντεμπούτο του Threads, της νέας εφαρμογής του Ζάκερμπεργκ, και αντίπαλο δέος του Twitter του Μασκ.

Μασκ vs Ζάκερμπεργκ: Όντως θα παίξουν… ξύλο σε «κλουβί»;

Προπόνηση με αστέρες του UFC

Την Τρίτη, το αφεντικό της Meta πόζαρε με τον πρωταθλητή του UFC, Alex Volkanovski, και τον δύο φορές πρωταθλητή μεσαίων βαρών του UFC Israel, Adesanya, σε ένα γυμναστήριο στο Lake Tahoe της Νεβάδα.

«Αυτό είναι σοβαρή δουλειά!!!», μοιράστηκε ο Adesanya στο Instagram μαζί με ένα emoji ενός καρχαρία. Ο Ζούκερμπεργκ σχολίασε ότι «είναι τιμή μου να προπονούμαι μαζί σας, παιδιά!».

Πηγή: Daily Mail

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο ατζέντης του Volkanovski επιβεβαίωσε ότι ο Αυστραλός είχε προσεγγιστεί για να προπονήσει τον Zάκερμπεργκ πριν από τον αγώνα ΜΜΑ εναντίον του μεγάλου  αντιπάλου του. Ο Zάκερμπεργκ είναι μεγάλος οπαδός του UFC και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει φιλία με τον Volkanovski.

Πηγή: Daily Mail

Ο Μασκ

Από την άλλη πλευρά, ο Μασκ έχει δεχτεί παρόμοιες προσφορές από άλλους υψηλού προφίλ αθλητές  πολεμικών τεχνών, όπως ο Jorge Masvidal, ο Dominick Cruz και ο Georges St. Pierre.

Η επίσημη ημερομηνία για τον πολυσυζητημένο αγώνα μεταξύ Μασκ και Ζάκερμπεργκ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Πρόσφατα, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος παραδέχθηκε ότι χρειάζεται «πολύ περισσότερη εξάσκηση» μετά από μερικές εξαντλητικές προπονήσεις με τον St. Pierre, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία του ΜΜΑ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα