Σαρωτικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη χώρα μας καθώς ένας 82χρονος στην Καρδίτσα ανασύρθηκε νεκρός ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο άνδρα αναζητούσαν από νωρίς το απόγευμα στο χωριό Ελληνόπυργος. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, ο 82χρονος βγήκε από το σπίτι του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Κακοκαιρία Daniel: Πού και πότε θα χτυπήσει – Σε ποιες περιοχές υπάρχει lockdown

Μετά από περίπου τρεις ώρες ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε καταπλακωμένος από ένα αυτοκίνητο.

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Οι άλλοι δύο νεκροί της κακοκαιρίας Daniel, είναι ένας άνδρας στον Άγιο Γεώργιο του Βόλου και μία γυναίκα στην Πάλτση της Μαγνησίας.

Ειδικότερα, σήμερα εντοπίστηκε νεκρή μία 87χρονη που αγνοούνταν από χθες, Τρίτη, από την Πάλτση. Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε ανάμεσα σε ένα σωρό από ξύλα..

Χθες, νεκρός εντοπίστηκε ένας 51χρονος στον Βόλο, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού.

Μαίνεται η κακοκαιρία

Για δεύτερη ημέρα σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία Daniel, με πρωτοφανείς βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα και ανυπολόγιστες καταστροφές ενώ ήδη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις αγνοούνται.

«Βροχή» τα μηνύματα του 112 είτε για απομάκρυνση των πολιτών είτε για απαγορεύσεις κυκλοφορίας και χιλιάδες οι κλήσεις στην πυροσβεστική.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ουκρανία: Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου
Επικαιρότητα |

Πώς εξελίσσεται ο πόλεμος στην Ουκρανία – Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου

Ιδιαίτερα κομβικοί αποδεικνύονται οι πρώτοι μήνες του 2024 σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία με τις δυνάμεις του Κιέβου να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη ρωσική επίθεση