Δυσλειτουργίες στη λειτουργία των τρένων προκαλεί η κακοκαιρία Elias που σαρώνει την Αττική από τα ξημερώματα της Τετάρτης. Όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train τα προβλήματα εντοπίζονται στη γραμμή Αθήνα-Χαλκίδα και στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Κιάτο-Πειραιάς

Τα προβλήματα σύμφωνα με την Hellenic Train προκαλούνται από τη διακοπή ηλεκτροδότησης και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Δείτε τις ανακοινώσεις της Hellenic Train

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Αθήνα- Χαλκίδα- Αθήνα, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων.

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Πειραιάς- Αεροδρόμιο- Κιάτο-Πειραιάς, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης και έντονων καιρικών φαινομένων.

Ήδη έχουν πλημμυρίσει δρόμοι στο λεκανοπέδιο, η ορατότητα σε πολλές περιοχές του έχει χαθεί ολοκληρωτικά και η κυκλοφορία σε αυτές, είτε με όχημα είτε πεζή, είναι άκρως επικίνδυνη.

Ωστόσο τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν στην Αττική και για αυτό αποφασίστηκε τελικά τα σχολεία να λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωεκλογές: Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ
Επικαιρότητα |

Tι πρόκειται να δούμε στις ευρωεκλογές – Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στα κομματικά επιτελεία για τις ευρωεκλογές με το μεγάλο στοίχημα να είναι η συμμετοχή των πολιτών και ο μεγάλος φόβος η άνοδος της ακροδεξιάς.