Eικόνες χάους στο Κάνσας, με δεκάδες πυροβολισμούς μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης των Kansas City Chiefs για την κατάκτηση του Super Bowl 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα ξεκίνησαν να πυροβολούν, ενώ πανικόβλητοι έτρεχαν οι άνθρωποι ώστε να σωθούν.

Πληροφορίες του CNN και του FOX σημειώνουν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός, ενώ έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 14 άτομα.

Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Στους 4 οι νεκροί στη ναυτιλιακή εταιρεία – Ανάμεσά τους ο δράστης

Σύμφωνα με την πρώτη αναφορά της αστυνομίας, οι πυροβολισμοί έπεσαν στον Σταθμό Union όπου υπήρχαν χιλιάδες πολίτες για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, του Γιώργου Καρλαύτη, να παρελαύνει από το κέντρο της πόλης, μετά την κατάκτηση του Super Bowl.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα σόσιαλ, φαίνεται ο χώρος έξω από τον σταθμό να έχει αδειάσει και δεκάδες αστυνομικοί να τρέχουν με τα όπλα στα χέρια εντός του κτιρίου.

«Στο τέλος της συγκέντρωσης ακούστηκαν πυροβολισμοί δυτικά του σταθμού Union κοντά στο γκαράζ και αρκετοί άνθρωποι χτυπήθηκαν», δήλωσε ο λοχαγός Jake Becchina, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της πόλης του Κάνσας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ένοπλους για περισσότερη έρευνα, είπε ο Becchina.

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης του Κάνσας είπε στο X: «Σημειώθηκαν πυροβολισμοί γύρω από το σταθμό Union. Παρακαλώ φύγετε από την περιοχή».

Πηγή:in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κόσμος
Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών
Επικαιρότητα |

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών

Οι Παλαιστίνιοι είναι επί του παρόντος κράτος παρατηρητής και όχι μέλος, μια de facto αναγνώριση της κρατικής υπόστασης που τους παραχωρήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2012