Με πληρότητες στο 70-75% για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου και 80% τον Μάρτιο τρέχουν τα ξενοδοχεία της Brown Hotels στην Αθήνα, την ίδια στιγμή που η αλυσίδα ισραηλινών συμφερόντων προγραμματίζει για το τρέχον έτος το άνοιγμα τριών δικών της ξενοδοχείων (Brown Museum, Brown Domino και ένα ακόμη που δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο).

Παράλληλα τα σχέδια της αλυσίδας δεν σταματούν εδώ καθώς ετοιμάζεται να αναλάβει μέσω συμφωνιών την διαχείριση επτά ξενοδοχείων τρίτων σε περιοχές όπως η Κρήτη η Λέσβος, η Αίγινα και η Κέρκυρα. Μέχρι το τέλος του 2025 η αλυσίδα στοχεύει να διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία με τον προορισμό της Θεσσαλονίκης να μπαίνει στο portfolio της το 2025.

Brown Hotels: Συνεργασία με τη Hilton

Να σημειωθεί ότι στα ξενοδοχεία της Αθήνας που λειτουργούν αυτήν την περίοδο στο φουλ φιλοξενούν κυρίως Γερμανούς, Αμερικάνους, Γάλλους και Ισραηλινούς.

Η κατάρτιση εργαζομένων

Η Brown έχει αυτή την στιγμή στη χώρα μας κοντά στα 4.000 δωμάτια και 2.000 εργαζόμενους όπως είπε ο Leon Avigad, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Brown Hotels, στο πλαίσιο εκδήλωσης παρουσίασης της συνεργασίας της αλυσίδας με το BCA College για τη δημιουργία ενός νέου Diploma in Resorts and Hotels Operations Management.

Για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι κατηρτισμένοι εργαζόμενοι είναι απαραίτητοι σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια στον κλάδο της Φιλοξενίας, πόσο μάλλον μια αλυσίδα που διαθέτει τόσο υψηλά στάνταρ και επιδιώκει την παροχή απαράμιλλων εμπειριών».

Από την πλευρά του ο Χάρης Δασκαλάκης CEO του BCA College, επεσήμανε ότι ως σύγχρονος και διαρκώς εξελισσόμενος εκπαιδευτικός οργανισμός, «το BCA College αναζητάει διαρκώς τρόπους διασύνδεσης με την αγορά εργασίας και ιδιαίτερα με τον τομέα του Τουρισμού, όπου διαπιστώνεται άμεση ανάγκη για εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς η χώρα έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης σημαντικών και ποιοτικών επενδύσεων, όπως αυτή της Brown Hotels».

Ο Χάρης Δασκαλάκης CEO του BCA College

Η αφετηρία

Η Brown Hotels ξεκίνησε την δραστηριότητα της στην Ελλάδα το 2019 με την έναρξη λειτουργίας του Brown Acropol στην Ομόνοια και από τότε έβαλε στοίχημα να αυξήσει τις επενδύσεις στο κέντρο της Αθήνας, πράγμα που έκανε ξαναζωντανεύοντας την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας. Στη συνέχεια επεκτάθηκε δυναμικά και εκτός Αθηνών και στα resorts.

Η Brown ήταν από τις εταιρείες που επένδυσαν στην Ελλάδα σε μία περίοδο όπου ακόμη και οι ελληνικές εταιρείες πηδούσαν από το καράβι που βούλιαζε, επένδυσαν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα, και μάλιστα σε μια δύσκολη περιοχή και κανείς δεν πίστευε ότι θα πετύχαινε. Δείτε τώρα μετά από λίγα χρόνια πως είναι η Ομόνοια είπε ο Χάρης Δασκαλάκης Διευθύνων Σύμβουλος, BCA College.

Σήμερα η Brown Hotels λειτουργεί 12 ξενοδοχεία στη χώρα μας σύμφωνα με τον ιστότοπο της εκ των οποίων έξι στην Αθήνα, τέσσερα resorts κοντά στην Αθήνα (ένα στην Κόρινθο, δύο στην Εύβοια, και ένα στο Λουτράκι) και δυο ξενοδοχεία σε ελληνικά νησιά ένα στην Κρήτη και ένα στην Κέρκυρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες