Η Google καλωσόρισε τους υπαλλήλους της στο ολοκαίνουργιο γραφείο της αξίας 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο στη συνοικία Hudson Square της Νέας Υόρκης.

Gemini: Το chatbot της Google δεν θα απαντά σε ερωτήσεις για εκλογές

Ονομάζεται St. John’s Terminal, το κτήριο έχει 12 ορόφους και χτίστηκε πάνω σε σιδηροδρομικό τερματικό σταθμό της δεκαετίας του 1930.

Η ρεπόρτερ του Business Insider Μαντελίν Παρκ επισκέφτηκε το ολοκαίνουργιο γραφείο και ένιωσε ότι ήταν σαν ένα …«all-inclusive σπα ευεξίας». Εδώ είναι οι πιο όμορφες ανέσεις που κατέγραψε και κάνουν αυτό το γραφείο να φαίνεται σχεδόν σαν ένα all-inclusive σπα ευεξίας.

  1. Η Μεγάλη Αίθουσα

Μετά την είσοδο και την ασφάλεια, ο τεράστιος χώρος στο σαλόνι εργασίας εκπλήσσει. Το σαλόνι έχει πολύ ψηλές οροφές, άνετα έπιπλα και ένα καφέ όπου μπορείτε να πιεί κανείς ροφήματα όπως εσπρέσο, matcha, καφέ και τσάι με πρωινό — όλα δωρεάν. Διαθέτει ποικιλία από σάντουιτς, τάρτες και άλλα εδέσματα

  1. Χαριτωμένα έπιπλα

Τα έπιπλα μπορεί να είναι ένας συνδυασμός εμβληματικών κομματιών γνωστών σχεδιαστών και λιανικής. Υπάρχει στο διαδίκτυο ένα σκαμπό μπουλντόγκ με σχεδόν πανομοιότυπη εμφάνιση που κοστίζει λιγότερο από 90 δολάρια και η κίτρινη καρέκλα μοιάζει με ένα κομμάτι που ονομάζεται “Klara”, κατασκευασμένο από την Ισπανίδα σχεδιάστρια και αρχιτέκτονα Patricia Urquiola.

  1. Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο

Ένα ολόκληρο τμήμα του κτιρίου είναι αφιερωμένο στο Κέντρο Αναψυχής. Διαθέτει ανέσεις όπως στούντιο στατικών ποδηλάτων, αίθουσα γιόγκα, στούντιο πολεμικών τεχνών, ξεχωριστό χώρο για προσωπική προπόνηση, ακόμη και γραφείο προπονητή για εκπαιδευτές.

  1. Spin στούντιο

Η Google προσφέρει εβδομαδιαία μαθήματα στατικών ποδηλάτων στο ιδιωτικό εξειδικευμένο spin στούντιο.

  1. Στούντιο γιόγκα

Το στούντιο γιόγκα από φυσικό ξύλο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο γυμναστήριο και έχει μια χαλαρωτική λάμψη φωτός.

  1. Σταθμός πλυσίματος ποδιών

Ο σταθμός πλυσίματος ποδιών διαθέτει ένα μικρό παγκάκι στον οποίο μπορείτε να καθίσετε, μαζί με φρέσκες πετσέτες.

  1. Στούντιο πολεμικών τεχνών

Δίπλα στο στούντιο γιόγκα, υπάρχει ένα πλήρως επενδεδυμένο στούντιο πολεμικών τεχνών στρωμένο με ειδικά στρώματα.

  1. Αίθουσα μασάζ και αίθουσα επαναφόρτισης

Τα δωμάτια διαθέτουν διάφορες κρουστικές συσκευές και συσκευές θεραπείας συμπίεσης.

  1. «Κατάστημα» ειδών Google

Δίπλα στο λόμπι καφέ, υπάρχει ένα αποκλειστικό κατάστημα γεμάτο με προϊόντα Google, Android και YouTube, που διαθέτει πουκάμισα, τσάντες και άλλα εμπορεύματα. Τα είδη στο κατάστημα κυμαίνονταν από μπλουζάκια ($30), μπουφάν ($100), ποτηράκια ($15) και παιδικά βιβλία.

  1. Αξεσουάρ για κατοικίδια με την επωνυμία της Google

Λουριά, παιχνίδια και αξεσουάρ για κατοικίδια στο κατάστημα εμπορευμάτων Google, όπως λουριά και περιλαίμια και αξεσουάρ για κατοικίδια με το λογότυπο της Google.

  1. Μικροκουζίνες

Οι σταθμοί σνακ της Google είναι εξοπλισμένοι με μια μηχανή εσπρέσο La Marzocco αξίας $20.000  για αυτόκλητους γευσιγνώστες καφέ, μια ψηφιακή καφετιέρα αξίας $6.000  για όσους απλά θέλουν ένα καφέ, ένα σωρό φρέσκα φρούτα και συρτάρια γεμάτα σνακ.

  1. Καφετέριες και δωρεάν φαγητό

Οι πραγματικές καφετέριες στο νέο γραφείο της Google είναι το απόλυτο όφελος και η γοητεία της εργασίας εδώ. Αυτή η καφετέρια, η οποία είναι μία από τις πολλές, διαθέτει πλήρως vegan κουζίνα με όμορφο εσωτερικό και απεριόριστα, εκλεπτυσμένα vegan πιάτα.

Για μεσημεριανό, η ρεπόρτερ του BI έφαγε ρικότα και ταρτίνα από παντζάρι, ένα σελινόριζας με σάλτσα Gribiche και κεμπάπ γλυκοπατάτας με συνοδεία μούρων. Ήταν όλα vegan και πολύ νόστιμο.

  1. Mπάνια

Τα μπάνια είναι από μόνα τους μια ευκολία. Το μπάνιο όλων των φύλων στον 12ο όροφο της Google έχει θέα στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Κάθε πάγκος είναι εξοπλισμένο με δοσομετρητές γυναικείων προϊόντων και ολόσωμους καθρέφτες (αλλά δυστυχώς, όχι μπιντέ).

  1. Xώροι συνεργασίας

Το καλύτερο μέρος του γραφείου ήταν οι χώροι συνεργασίας. Η Google λέει ότι σχεδίασε το γραφείο έτσι ώστε οι ομάδες να κάθονται σε διαφορετικές “γειτονιές” ή χώρους. Οι υπάλληλοι δεν έχουν καθορισμένα γραφεία, επομένως υπάρχουν πολλοί κοινόχρηστοι χώροι και χώροι συνεργασίας.

Κάθε συνεργατικός χώρος είναι θεματικά διακοσμημένος. Οι ψηλές οροφές και οι όμορφα σχεδιασμένοι χώροι εμπνέουν τους υπαλλήλους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έρθουν στο γραφείο.

  1. Η θέα του ποταμού Hudson

Και τέλος, η θέα του ποταμού Hudson από το κτίριο κόβει την ανάσα. Το γραφείο της Google στο St. John’s Terminal είναι τόσο μεγάλο που μια περιήγηση δεν αρκεί.

Παρόλο που υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, η Google φαινόταν να έχει δημιουργήσει αρκετό χώρο αφιερωμένο σχεδόν σε όλα για να αναδείξει τη συνεργατική ενέργεια, την αποτελεσματικότητα, ακόμη και την καλή διάθεση των εργαζομένων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή