array(5) {
  ["ai_cats"]=>
  array(2) {
    [0]=>
    string(17) "News and Politics"
    [1]=>
    string(20) "Business and Finance"
  }
  ["ai_subcats"]=>
  array(2) {
    [0]=>
    string(17) "War and Conflicts"
    [1]=>
    string(19) "Automotive Industry"
  }
  ["ai_tone"]=>
  string(8) "negative"
  ["ai_dv_cat1"]=>
  string(20) "Human-made Disasters"
  ["ai_dv_cat2"]=>
  string(26) "Negative News: Automotive2"
}

Ουκρανία: «Αγαπημένος» στόχος των Ρώσων οι γερμανικές επενδύσεις

Νέος βομβαρδισμός, τουλάχιστον ο τέταρτος από τον Αύγουστο, εργοστασίου της «Kromberg & Schubert» - Η εταιρεία κατασκευάζει καλώδια για οχήματα και συνεργάζεται με τον ουκρανικό στρατό

Ουκρανία: «Αγαπημένος» στόχος των Ρώσων οι γερμανικές επενδύσεις

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του ot.gr στην Google

Σε «αγαπημένο» στόχο του ρωσικού στρατού αναδεικνύονται οι ξένες επενδύσεις στην Ουκρανία, ειδικά οι γερμανικές, με το εργοστάσιο της «Kromberg & Schubert Ukraine Lutsk» να βομβαρδίζεται δύο φορές μέσα σε 24 ώρες.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η «Komersant Ukrainian», στο Λουτσκ, ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν σε μια επιχείρηση ξένων συμφερόντων, για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες.

Η πρώτη επίθεση έλαβε χώρα τη νύχτα της 16ης Οκτωβρίου και η δεύτερη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό ανέφερε ο Ρομάν Ρομανιούκ, υπηρεσιακός επικεφαλής της Περιφερειακής Στρατιωτικής Διοίκησης του Βολίν .

Σύμφωνα με τον Ρομανιούκ, το Βολίν πέρασε μια δύσκολη νύχτα λόγω των συνεχών επιθέσεων από ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κρούσης, συμπεριλαμβανομένων των μη επανδρωμένων αεροσκαφών τύπου «Shahed».

«Μια επιχείρηση με ξένες επενδύσεις στο Λουτσκ επλήγη. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα εδώ», σημείωσε ο αξιωματούχος.

Ωστόσο, οι επιθέσεις στο Βολίν συνεχίστηκαν μέχρι το απόγευμα.

«Μια επιχείρηση με ξένες επενδύσεις στο Λουτσκ δέχτηκε ξανά πλήγμα», ανέφερε ο Ρόμαν Ρομανιούκ.

Ο αξιωματούχος κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε καταφύγια μέχρι να λήξει ο συναγερμός.

Τα ουκρανικά κανάλια αναφέρουν ότι η εταιρεία , η οποία δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη σειρά μέσα σε 24 ώρες στο Λουτσκ, είναι η «Kromberg & Schubert Ukraine Lutsk».

Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή καλωδιώσεων για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Το 2025, το εργοστάσιο του Λουτσκ γιόρτασε την 20ή επέτειο από την έναρξη της παραγωγής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, απασχολεί πάνω από 5.000 άτομα.

Το εργοστάσιο έχει λάβει δύο φορές το βραβείο «Εργοστάσιο της Χρονιάς» ανάμεσα σε περισσότερα από 50 εργοστάσια της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, η εταιρεία υποστηρίζει τον ουκρανικό στρατό και συμμετέχει σε εθελοντικές προσπάθειες.

Αγαπημένος στόχος

Δεν είναι η πρώτη φορά που ρωσικά στρατεύματα επιτίθενται σε εγκαταστάσεις που ανήκουν στον όμιλο «Kromberg & Schubert» στην Ουκρανία.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, η Ρωσία επιτέθηκε για δεύτερη φορά στο εργοστάσιο «Kromberg & Schubert Zhytomyr» στην κοινότητα Ζίτομιρ.

Η πρώτη επίθεση σε αυτήν την εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου.

Εκείνη την εποχή, λόγω σημαντικών ζημιών, το εργοστάσιο ανακοίνωσε προσωρινή αναστολή λειτουργίας για αόριστο χρονικό διάστημα.

OT Originals
Περισσότερα από World

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Μέτοχος: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Cookies