Στο Πόρτο της Πορτογαλίας αναμένεται να διεξαχθεί τελικά  ο τελικός του Champions League μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στις 29 Μαΐου, με 6.000 οπαδούς από κάθε σύλλογο.

Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στο στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο η επιβαρυμένη επιδημιολογική κατάσταση στην Τουρκία, ανάγκασε την UEFA να αναζητήσει άλλη έδρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία βρίσκεται στην βρετανική κόκκινη λίστα των απαγορευμένων χωρών για να επισκεφθεί κανείς, ως εκ τούτου οι οπαδοί των  δύο ομάδων δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα. Η Πορτογαλία είναι στην «πράσινη λίστα»

Η UEFA, κυβερνητικοί αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου και η Βρετανική Ποδοσφαιρική Ένωση συναντήθηκαν την Τετάρτη, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός στο Wembley. Ωστόσο δεν επετεύχθη συμφωνία σχετικά με τις εξαιρέσεις σε ό,τι αφορά την καραντίνα για χορηγούς, VIP και ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο τελικός πραγματοποιείται στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι