Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στο Ισραήλ λόγω των αριθμών που ανακοινώθηκαν από τις Αρχές της χώρας σε σχέση με τον κορωνοϊό. Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 19 ασθενείς με την COVID-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να φθάνει τους 6.535 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.

Το ίδιο διάστημα, διαγνώστηκαν 4.221 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το άθροισμα των επιβεβαιωμένων μολύνσεων στη χώρα να αυξάνεται στις 897.326.

Επιστροφή στο επίπεδο Μαρτίου

Ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων αυξήθηκε στα 31.736, στο υψηλότερο επίπεδο από τη 13η Μαρτίου. Παράλληλα, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση αυξήθηκε σε 324 (+67 σε 24 ώρες).

Αφότου άρχισε η εκστρατεία ανοσοποίησης στο Ισραήλ, την 20ή Δεκεμβρίου 2020, πάνω από 5,8 εκατομμύρια πολίτες της χώρας, δηλαδή το 62,2% του πληθυσμού, έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου τους για την COVID-19, 5,39 εκατομμύρια έχουν λάβει τη δεύτερη και κάπου 420.000 τρίτη, αναμνηστική.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας