Στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο προχωρά η Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι οικιακοί καταναλωτές θα προμηθεύονται πλέον το φυσικό αέριο, τουλάχιστον 15% φθηνότερα. Η εταιρεία θα αποδώσει την έκπτωση αυτή στο σύνολο των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών της.

«Με αυτόν τον τρόπο και χάρη στη σημαντική πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ Εμπορίας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας της χώρας, παραμένει πιστό στο όραμά του να λειτουργεί με υπευθυνότητα και διαφάνεια προς όφελος των κατανωλωτών», καταλήγει η εταιρεία.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια
Ξεκινάει το Market test για τη Διώρυγα Gas
Ενέργεια |

Ξεκινάει το Market test για τη Διώρυγα Gas

Η ΔΙΩΡΥΓΑ GAS A.E, μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Motor Oil, είναι μια υποδομή Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου που αποτελείται από πλωτό τερματικό σταθμό παραλαβής, προσωρινής αποθήκευσης και επαναεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου

Όμιλος Κοπελούζου – Ξεκίνησε η διαδικασία ένταξης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Αιγύπτου στη λίστα PCI
Ενέργεια |

Όμιλος Κοπελούζου: Ξεκίνησε η διαδικασία ένταξης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Αιγύπτου στη λίστα PCI

Τα έργα που εντάσσονται στον κατάλογο PCI είναι σημαντικά διασυνοριακά έργα που διασυνδέουν τα ενεργειακά συστήματα χωρών της ΕΕ και τρίτων χωρών και βοηθούν την ΕΕ να επιτύχει τους κλιματικούς στόχους και να υλοποιήσει την ενεργειακή της πολιτική