Στα 47 εκατ. ευρώ αναμένεται να ανέλθουν οι πωλήσεις της Veridos Ματσούκης το 2021, με την εταιρεία που παράγει στην Ελλάδα τις ταυτότητες και τα διαβατήρια 40 και πλέον κρατών, να προχωρά δυναμικά στον πενταετή επενδυτικό σχεδιασμό της.

Συγκεκριμένα η εταιρεία θα κλείσει το τρέχον έτος, έχοντας κατασκευάσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ταξιδιωτικά έγγραφα, (διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες οδήγησης κ.α.), υλοποιώντας παραγγελίες και συμβόλαια από 25 διαφορετικές χώρες, εκ των οποίων οι 8 είναι ευρωπαϊκές. Παράλληλα, ολοκληρώνει φέτος επενδύσεις 2,2 εκατ. ευρώ.

Πέρυσι, η Veridos Ματσούκης εμφάνισε τα υψηλότερα μεγέθη από τη σύστασή της, καταγράφοντας αυξημένο, κατά 30%, τζίρο ύψους 50 εκατ. ευρώ, ο οποίος προήλθε κατά 98% από παραγγελίες της μητρικής Veridos GmbH, με την εταιρεία να επικεντρώνεται στην ενίσχυση της δραστηριότητας στο εξωτερικό.

«Η Veridos Ματσούκης Α.Ε. μέσω της συστηματικής εκπαίδευσης και μεταφοράς της τεχνογνωσίας καθώς και της δυνατότητας  λήψης αποφάσεων στο προσωπικό, στοχεύει να  διασφαλίσει τη δημιουργία ενός πελατοκεντρικού, αλλά και ανθρωποκεντρικού μοντέλου εργασίας”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημήτρης Ματσούκης.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία διατηρεί όλο το προσωπικό της – 300 εργαζόμενοι – οι οποίοι συμμετέχουν δημιουργικά στην αδιάλειπτη παραγωγική διαδικασία που εξελίσσεται για 24 ώρες, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Μετά από το μεγάλο επενδυτικό της πρόγραμμα η Veridos Ματσούκης διαθέτει πλέον μια πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, που έχει τη δυνατότητα να παράξει 10 εκατομμύρια διαβατήρια και 30 εκατομμύρια ταυτότητες τον χρόνο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις