Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν το πρωι του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου, με τον υδράργυρο να πέφτει κατά τόπους στα επίπεδα των 3-4 βαθμών Κελσίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες της ημέρας.

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, σήμερα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας στην υπόλοιπη χώρα. Περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στην Ήπειρο και ενδεχομένως μετά το μεσημέρι σε ορεινά τμήματα της κεντρικής και νότιας χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες..

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 24, στην Ήπειρο από 7 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 24 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ και στα υπόλοιπα πελάγη από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα