Ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, με αποζημίωση η οποία μπορεί να φθάσει ακόμη και τις 200.000 ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος ως προς τον αριθμό των εργαζομένων που θα αποχωρήσουν, η διοίκηση του συστημικού ομίλου εκτιμάται ότι θα ήταν ευχαριστημένη με 500 αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με πηγές από την τράπεζα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε συγκεκριμένες μονάδες και σε εργαζομένους που πληρούν καθορισμένα κριτήρια, έχει σχεδιαστεί με τρόπο κοινωνικά υπεύθυνο και περιλαμβάνει σημαντικές παροχές για τον εργαζόμενο που θα το επιλέξει και την οικογένειά του, ώστε να τους προσφέρει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Ειδικότερα, απευθύνεται σε μονάδες όπου το κύριο αντικείμενο τους περιορίζεται λόγω των μεταβολών στο λειτουργικό μοντέλο της Τράπεζας συνεπεία των τεχνολογικών εξελίξεων και της ψηφιοποίησης καθώς επίσης σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε γεωγραφικές περιοχές όπου παρατηρείται αναντιστοιχία μεταξύ των αναγκών της αγοράς και της υφιστάμενης στελέχωσης.

Εως τις 30 Νοεμβρίου

Η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου, ενώ οι εργαζόμενοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και τις 15 Νοεμβρίου θα πριμοδοτηθούν με επιπλέον ποσό αποζημίωσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις