Σε περαιτέρω περιορισμό των θεατών στα ποδοσφαιρικά γήπεδα προχωρούν οι ιταλικές αρχές, ενώ είναι ορατή η πιθανότητα να πάνε ξανά σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών λόγω της επέλασης της Όμικρον και της συνεχούς αύξησης των κρουσμάτων.

Σε πρώτη φάση οι οπαδοί στα γήπεδα θα περιοριστούν μάξιμουμ στους 5.000, για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα της αγωνιστικής στην Serie A.

Θυμίζουμε πως οι αρχές είχαν ήδη περικόψει την προσέλευση σε όλους τους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους της χώρας από το 75% στο 50% στα τέλη του 2021, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να «παγώνουν» τις πωλήσεις εισιτηρίων για τις επόμενες αγωνιστικές. Ωστόσο μπαίνει και νέο πλαφόν, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να μπει και πάλι λουκέτο στα γήπεδα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν ιταλικές αθλητικές εφημερίδες σήμερα, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος και έχει θέσει προς την ομοσπονδία την πιθανότητα επιστροφής της κατάστασης σε άδεια γήπεδα. Μάλιστα, το θέμα θα συζητηθεί σε συνάντηση που έχει οριστεί, την ερχόμενη Τετάρτη.

Εξάλλου, και οι ίδιες οι ομάδες έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα με κρούσματα κορωνοϊού. Την περασμένη Πέμπτη, τέσσερις αγώνες αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων σε μέλη των ομάδων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ακρίβεια: Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή
Επικαιρότητα |

Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση. Η τελευταία συζήτηση επί του ζητήματος προκλήθηκε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 2021.

Πρωτογενές πλεόνασμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα
Επικαιρότητα |

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023 – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2023 ανήλθε σε 1,86% του ΑΕΠ, έναντι στόχου για 1,15% – Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα πως μείωσε τους φόρους