Νέα ηγεσία απέκτησε ο ναυτιλιακός φορέας Maritime London που εκπροσωπεί το ναυτιλιακό cluster του Λονδίνου. Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Maritime London 2021, που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2022, ο λόρδος Mountevans παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του συνδέσμου, με τον αντιπρόεδρο Harry Theochari να ορίζεται διάδοχός του. Ο νέος πρόεδρος κυπριακής καταγωγής δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι μεγάλη τιμή να αναλάβει το τιμόνι από τον λόρδο Mountevans.

Εχει επιτύχει τόσα πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας του, ιδιαίτερα στην ανάδειξη της παγκόσμιας θέσης του Maritime London, πρόσθεσε. Επίσης παραιτήθηκαν και τα δύο μακροβιότερα μέλη του συμβουλίου του Maritime London, οι Richard Sayer και Peter Ahlas, και θα αντικατασταθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο από τον Andreas Bisbas της Tsakos Shipping (London) Ltd και τον Simon Lockwood της WTW.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Κορεατικό σύστημα δέσμευσης του άνθρακα μηδενίζει τις εκπομπές των πλοίων
Ναυτιλία |

Κορεατικό σύστημα δέσμευσης του άνθρακα μηδενίζει τις εκπομπές των πλοίων

Η Samsung και η Panasia ανέπτυξαν από κοινού την τεχνολογία από το 2020, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για μια νέα τεχνολογία μείωσης του άνθρακα με στόχο τις μηδενικές εκπομπές ανέφερε το ναυπηγείο

Χαράλαμπος Φαφαλιός: Να γίνει στην Ελλάδα το Κέντρο Έρευνας Εναλλακτικών Καυσίμων
Ναυτιλία |

Χαράλαμπος Φαφαλιός: Να γίνει στην Ελλάδα το Κέντρο Έρευνας Εναλλακτικών Καυσίμων

Μιλώντας στην εκδήλωση με την ευκαιρία του νέου έτους ο κ. Φαφαλιός αναφέρθηκε στην καθυστέρηση που παρατηρείται διεθνώς στην αναζήτηση τεχνολογικών λύσεων και εναλλακτικών καυσίμων μηδενικών εκπομπών άνθρακα.