Αργυρά συλλεκτικά νομίσματα κληρώνει η ΕΛΣΤΑΤ, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πολίτες για τη μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής πληθυσμού που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2021.

Όπως αναφέρει η Αρχή, «με αφορμή την Απογραφή που διενήργησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), την πρώτη ψηφιακή Απογραφή στην Ελλάδα, περιλήφθηκε στο νομισματικό πρόγραμμα της Χώρας μας το μοναδικό στο είδος του αργυρό συλλεκτικό νόμισμα με θέμα ”Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021”. Το νόμισμα είναι διαμέτρου 30 χιλ., βάρους 10 γρ., είναι κατασκευασμένο από άργυρο (Ag) 92,5% και ως προς την ποιότητα εκτύπωσής του σημειώνεται ότι είναι επιμελημένης κοπής (proof).

»Σε ένδειξη εκτίμησης της μεγάλης συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής και σύμφωνα με τους όρους της κλήρωσης που ανακοινώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2021, ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες ότι την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΛΣΤΑΤ (Πειραιώς 46 και Επονιτών, Πειραιάς),  η κλήρωση των πενήντα (50) τυχερών συμμετεχόντων.

»Οι 50 κληρωθέντες κωδικοί και οι 50 επιλαχόντες θα αναρτηθούν, σύμφωνα με τους όρους της κλήρωσης, στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ: www.statistics.gr, ενώ οι τυχεροί θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του συλλεκτικού νομίσματός τους.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας