Με φόντο τα -για άλλο ένα τρίμηνο- εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας και την προοπτική του κλάδου στον οποίον εκείνη επιχειρεί, η μετοχή της Williams (NYSE:WMB) διατηρείται σε ανοδικό μοτίβο, κοντά στα ιστορικά της υψηλά, παρά τις πιέσεις που δέχεται η πλειοψηφία των μετοχών στο ταμπλό της Νέας Υόρκης.

Με 0.39 δολάρια κέρδη ανά μετοχή, η εταιρεία κατάφερε να ανακοινώσει αυτά τόσο αυξημένα σε σχέση με το περασμένο τρίμηνο (0.28) όσο και σε σχέση με τα αναμενόμενα (0.34), ώστε να αμβλύνει τη διάθεση των ρευστοποιήσεων από τους -κυρίως- βραχυπρόθεσμους επενδυτές.

Προφανώς, η συνολική εικόνα των αγορών με τη φυγόκεντρο δυναμική των εξελίξεων στην Ουκρανία και της επικείμενης παρέμβασης της Fed δεν δημιουργεί διαθέσεις για υποστηρικτικές αγορές, και το κενό μέχρι τα 26.50 που αφορούν στην κύρια τασική στήριξη, δεν έχει σημαντικά πλέγματα.

Κλείνοντας, ας σημειωθεί πως τη δυναμική της εταιρίας επιβεβαιώνει η ανακοίνωση της διοίκησης για αύξηση του τριμηνιαίου μερίσματος κατά 3.7% σε ετήσια βάση στα 0.425 $ ανά μετοχή, με την επόμενη πληρωμή να είναι προγραμματισμένη για την 11η Μαρτίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News