Ο σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είχε περισσότερους λογαριασμούς σε τράπεζες, από ό,τι τα γράμματα στο όνομά του πριν παρέμβει ο ιδρυτής της Avenue Capital Group, Μαρκ Λάσρι.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο δύο φορές πιο πολύτιμος παίκτης του ΝΒΑ είχε ανοιχτούς λογαριασμούς σε 50 διαφορετικές τράπεζες, με καθεμία από αυτές να διατηρεί το όριο κάλυψης της Federal Deposit Insurance Corp. Αυτό σόκαρε τον Λάσρι, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι.

«Ξοδεύω πολύ χρόνο μαζί τους εξηγώντας πού πρέπει να επενδύσουν», είπε για τους παίκτες του την Πέμπτη στο Bloomberg Wealth Summit στη Νέα Υόρκη. «Μα, Γιάννη, δεν μπορείς να έχεις λογαριασμούς σε 50 διαφορετικές τράπεζες. Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, εάν η JPMorgan πτωχεύσει, θα καταρρεύσουν και οι μικρές σας τράπεζες. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω τι πρέπει να αγοράσετε, πρέπει να αγοράσετε ομόλογα των ΗΠΑ, πρέπει να αγοράσετε αυτό».

Μάλιστα το Bloomberg έχει τη δική του εξήγηση για την ανασφάλεια του Αντετοκούνμπο: «Ο Αντετοκούνμπο έχει το παρατσούκλι «Greek Freak» επειδή γεννήθηκε στην Ελλάδα και δείχνει τρομερές αθλητικές ικανότητες στο γήπεδο. Η χώρα αντιμετώπισε μια κρίση δημοσίου χρέους στις αρχές της δεκαετίας του 2010, η οποία πίεσε το τραπεζικό της σύστημα και άφησε τους πολίτες με την ανησυχία ότι τα μετρητά τους δεν ήταν ασφαλή» γράφει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι