Έχοντας καταγράψει για άλλη μια φορά βαθιά ιστορικά χαμηλά εντός της απερχόμενης χρηματιστηριακής εβδομάδας, η ταλαιπωρημένη μετοχή (NASDAQ:NEO) αντέδρασε έντονα ανοδικά την Παρασκευή εξ αφορμής του γενικότερου, και αδικαιολόγητου αισιόδοξου κλίματος στη Wall Street.

Kαι μάλιστα, αφενός οι μέτριοι όγκοι συναλλαγών που επιβεβαιώνουν τον ασθενέστατο χαρακτήρα της κίνησης, αφετέρου η στόχευση ακριβείας της αντίστασης που οριοθετεί το πτωτικό της μοτίβο, δείχνουν ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος συνέχισης προς τα νότια, παράγοντας παράλληλα σήμα πώλησης στα 9,80 δολάρια. Ο πρώτος στόχος είναι τα 6,60, ως το κάτω όριο της τάσης και προφανώς τα νέα ιστορικά χαμηλά με προεκτάσεις στον ψυχολογικό αντίκτυπο αυτού.

Το επίπεδο 12,30-14 δολάρια είναι η ταφόπλακα στη μετοχή, υπενθυμίζοντας ότι η εταιρεία έχασε τον διευθύνοντα σύμβουλό της στις 28 Μαρτίου, ο οποίος θεωρείτο ο υπεύθυνος όλου του -πολύ αισιόδοξου, όπως απεδείχθη- πλάνου χρηματοδότησης και λειτουργίας της νεοσύστατης εταιρείας, με το ταμπλό τότε να ..τιμά άμεσα τη φυγή του με ένα -22% στο after market.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News