Η MSC Cruises ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην Ανατολική Μεσόγειο για αυτή τη σεζόν επιλέγοντας τον Πειραιά σαν home port για το κρουαζιερόπλοιό της, MSC Lirica.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στη ζήτηση από επισκέπτες και πιθανούς επισκέπτες, η MSC Cruises προσάρμοσε το δρομολόγιο του MSC Lirica ώστε να περιλαμβάνει τα πιο όμορφα μέρη που έχει να επιδείξει η περιοχή.

Έτσι, οι επισκέπτες του MSC Lirica μπορούν να επισκεφθούν μια σειρά από προορισμούς, με αξιοθέατα που περιλαμβάνουν περιήγηση στην Αθήνα και την Ακρόπολη, τους Αγίους Τόπους, τη Θάλασσα της Γαλιλαίας, την Έφεσο, μία από τις σημαντικότερες πόλεις του αρχαίου κόσμου στα σύνορα μεταξύ ανατολής και δύσης, και την Πάφο, την αρχαία πόλη στη νότια ακτή της Κύπρου.

Άφιξη και του MSC Musica το 2023

Ο Angelo Capurro, Εκτελεστικός Διευθυντής της MSC Cruises, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας και στους συνεργάτες μας ταξιδιωτικούς πράκτορες για το καλοκαίρι μια αναπτυσσόμενη επιλογή διακοπών κρουαζιέρας προς μία σειρά διαφορετικών προορισμών στην Ανατολική Μεσόγειο με αφετηρία πιο κοντά στα σπίτια τους, και ταυτόχρονα μια ξεχωριστή ελληνική εμπειρία και εξυπηρέτηση, που συνδυάζεται με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα».

Και ο κ. Capurro κατέληξε: «Κοιτάζοντας μπροστά, στη σεζόν του καλοκαιριού του 2023, αυξάνουμε τη χωρητικότητα μας με ένα μεγαλύτερο πλοίο, το MSC Musica, για να ανταποκριθούμε στη δημοφιλία και την ελκυστικότητα αυτής της απίστευτης περιοχής, την οποία μπορεί να απολαύσει κανείς καλύτερα μόνο με την εμπειρία διακοπών που προσφέρει ένα κρουαζιερόπλοιο».

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica

Εν πλω, το MSC Lirica προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία από το εκπαιδευμένο και πολύγλωσσο πλήρωμα.

Στο κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica έχει ανανεωθεί πλήρως το 60% των δημόσιων χώρων του πλοίου, ενώ διαθέτει πάνω από 550 τ.μ. χώρου εμπορικών καταστημάτων. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

  • Έναν χώρο που εκτείνεται σε 2 καταστρώματα, αποκλειστικά για αγορές σε 12 μπουτίκ
  • Μια επιλογή από μάρκες παγκόσμιας κλάσης, όπως Michael Kors, Furla, Dior, Gucci και Armani.
  • Μια περιοχή ειδικά για αγορές πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων.
  • Το MSC Shop, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλα τα αγαπημένα τους εμπορεύματα με θέμα την MSC, συμπεριλαμβανομένης –για μόλις δεύτερη φορά– μιας σειράς προϊόντων ειδικά για το πλοίο.

Στο πλοίο υπάρχει μια επιλογή από σαλόνια και μπαρ, όπως το μπαρ Beverly Hills ή η παραδοσιακή παμπ Lord Nelson σε αγγλικό στιλ. Για τις οικογένειες υπάρχει παιδότοπος που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το LEGO Group και την Chicco, καθώς και ένα υδάτινο πάρκο με δύο πισίνες και πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά όλων των ηλικιών.

Τέλος, διαθέτει το MSC Aurea Spa για χαλάρωση, ενώ το Broadway Theatre προσφέρει ψυχαγωγία κάθε βράδυ. Για φαγητό διαθέτει δύο κύρια εστιατόρια, ένα μπουφέ και το δημοφιλές Kaito Sushi Bar.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία