Στα χαμηλά τετραετίας βρέθηκε και πάλι η μετοχή (NASDAQ:NEO) μετά τον νέο διασυρμό της στο ταμπλό, με τους επενδυτές να πιέζουν μέχρι και στο -10,79%, κλείνοντάς την κοντά στα χαμηλά ημέρας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, χάθηκε το ψυχολογικής σημασίας 1 δισεκατομμύριο δολάρια κεφ/ση (τρεχ. 969 εκατ.), με τους φόβους που γεννήθηκαν κατά την ..ηρωική έξοδο του τότε διευθύνοντος συμβούλου της, την 22α Μαρτίου, σχετικά με την αδυναμία της διοίκησης να σώσει την κατάσταση, να επαληθεύονται.

Τεχνικά, η μετοχή συνεχίζει πτωτική σε όλους τους χρόνους, με τον εν δυνάμει σχηματισμό να ξαναδίνει σήμα short στα 18 δολάρια, έχοντας νέο στόχο τα 4,90, ενώ η πρώτη αντίσταση φαίνεται στην περιοχή των 9,90-10,10 δολαρίων.

Η εταιρεία συνεχίζει να παλεύει για την επιβίωσή της, καθώς ανακοίνωσε για το α’ τρίμηνο κύκλο εργασιών στα 117 εκατ. δολάρια, κοντά στον μεσοσταθμικό πολλών προηγούμενων τριμήνων.

Ωστόσο αυτός ήρθε με νέο ρεκόρ ζημιών στα 0,24 δολάρια ανά μετοχή, τουλάχιστον καλύτερα των αναμενομένων κατά 16%, και συνυπολογίζοντας ότι κατέγραψε αυτές για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο, σημαίνει συναγερμός στα θεμελιώδη της. Μοιραία, και το χρέος προς ενεργητικό προσέγγισε το άβολο επίπεδο του 41%, με λειτουργικές χρηματοροές (εκροές) -1,87 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News