Το άνοιγμα του AluaSoul Zakynthos – πρώην Plagos Beach hotel στη Ζάκυνθο – μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση, ανακοίνωσαν η Hotel Investment Partners (HIP), ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στη Νότια Ευρώπη, ιδιοκτησίας επενδυτικών κεφαλαίων της Blackstone και η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων της Apple Leisure Group® (ALG), μέλος της Hyatt.

Η HIP και η Blackstone έχουν επενδύσει σχεδόν 5,4 εκατ. ευρώ για να αναβαθμίσουν και να μεταμορφώσουν το ξενοδοχείο, η διαχείριση του οποίου ανήκει στο brand Alua Hotels & Resorts. Η ανακαίνιση υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων.

Το AluaSoul Zakynthos είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο και ένα από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο.

Υπενθυμίζεται ότι η HIP ιδρύθηκε το 2015 από τους Alejandro Hernandez-Puértolas και Banco Sabadell ενώ το 2017 εξαγοράστηκε από τη Blackstone. Αλλεπάλληλες εξαγορές οδήγησαν στη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της στα 65 ξενοδοχεία με 20.000 κλειδιά στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Πορτογαλία. Με την τελευταία απόκτηση 6 ξενοδοχείων στην Ιταλία, το portfolio διευρύνθηκε σε 71 ξενοδοχεία και περίπου 21.000 κλειδιά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις