H εταιρεία Dimand Real Estate Development κάνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου, το ντεμπούτο της στο Χρηματιστήριο Αθηνών και η συμμετοχή του διευθύνοντος συμβούλου στο ΟΤ Forum – Meta Living στην ιστορική έδρα του Χρηματιστηρίου στη Σοφοκλέους δεν μπορεί παρά να είναι ένας καλός οιωνός.

Διαβάστε επίσης: OT FORUM 2 – Μπακογιάννης: Το 2023 θα είναι έτοιμος ο Μεγάλος Περίπατος – Ψηφιοποιημένο το 70% των υπηρεσιών του Δήμου

«20 χρόνια μετά την ίδρυση της Dimand, το 2002, κάνουμε αύριο δημόσια προσφορά» είπε ο κ. Ανδριόπουλος, μιλώντας στο OT Forum αναλυτικά για το όραμα, τη δραστηριότητα και το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Ανδριόπουλος εστίασε στις τεράστιες δυνατότητες της Ελλάδας να αλλάξει προς το καλύτερο όλες τις μεγάλες πόλεις και όχι μόνο την Αθήνα.

Θετικός και αισιόδοξος πρόσθεσε μάλιστα ότι μπορεί να αργήσαμε ως χώρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις της νέας εποχής, αλλά τουλάχιστον τώρα έχουμε την πολυτέλεια να μιμηθούμε πετυχημένα παραδείγματα και να απορρίψουμε αποτυχημένες λύσεις αξιοποιώντας την παγκόσμια εμπειρία.

Από 13 – 15 ευρώ το εύρος της τιμής διάθεσης της μετοχής

Στα 13 – 15 ευρώ ορίστηκε το εύρος της τιμής της μετοχής της Dimand για τη δημόσια προσφορά, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου 2022, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT FORUM
Beyond 2024 – Τι συζήτησε η Σοφία το Ρομπότ με τον καθηγητή Μιχάλη Μπλέτσα
Beyond |

Πώς θα μοιάζει ένα μέλλον με ρομπότ; - Τι συζήτησε η Σοφία το Ρομπότ με τον καθηγητή Μιχάλη Μπλέτσα

Για το πώς η ΑΙ έχει τη δυνατότητα να μάθει και να αναπτυχθεί ακόμη και χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπινου προγραμματισμού, μίλησε το ανθρωποειδές ρομπότ στην έκθεση Beyond

Beyond 2024 – Μιχάλης Μπλέτσας: Είμαστε σε «υβριδικό πόλεμο» με τη Ρωσία
Beyond |

Μπλέτσας (Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας): Είμαστε σε «υβριδικό πόλεμο» με τη Ρωσία

«Σίγουρα θα υπάρχει προπαγάνδα ενόψει ευρωεκλογών», είπε ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας ενώ τόνισε ότι «στο διαδίκτυο δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα τοις μετρητοίς»