Εφιαλτικές χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τις διαστάσεις από το έλλειμμα ασφάλειας σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας με αφορμή την αιματηρή συμπλοκή στα Κάτω Πατήσια.

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία: Γιατί «ξήλωσαν» τους επικεφαλής του Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών

Αποθράσυνση του οργανωμένου εγκλήματος

Σε κοινή τους δήλωση ο Γιώργος Καμίνης, κοινοβουλευτικός υπευθύνος Προστασίας του Πολίτη και Μαρίνος Σκανδάμης, Γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, αναφέρουν:

«Τα χθεσινοβραδινά αιματηρά περιστατικά στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους προκαλούν έντονη ανησυχία για την αποθράσυνση του οργανωμένου εγκλήματος που έχει καταφέρει να δρα και να λύνει τις διαφορές του ακόμη και σε κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας. Όπως έχει επισημάνει πολλές φορές το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, το έλλειμμα ασφάλειας λαμβάνει πλέον εφιαλτικές διαστάσεις σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας.

Πώς έχει αξιοποιηθεί η περιβόητη λίστα;

»Αναρωτιόμαστε για το πώς έχει αξιοποιηθεί η περιβόητη λίστα για το οργανωμένο έγκλημα που είχε καταθέσει στον Άρειο Πάγο η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος και δεν έχουμε κάποια περαιτέρω επίσημη ενημέρωση. Καλούμε τον Υπουργό να ενημερώσει την Εθνική Αντιπροσωπεία.

»Μέσα στη θλιβερή αυτή κατάσταση, είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα η άμεση απόκριση και αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ. στο περιστατικό. Οφείλουμε τις πιο ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στο καθήκον. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα