Επένδυση ύψους 29,2 εκατ. ευρώ πραγματοποίησε η Hotel Investment Partners (HIP), για να αναβαθμίσει ένα ξενοδοχείο στην Κέρκυρα σε ένα Luxury προορισμό. Πρόκειται για το παλαιότερα γνωστό ως Corcyra Beach, στα Γουβιά της Κέρκυρας το οποίο μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση άνοιξε ως Dreams Corfu Resort & Spa στις 28 Ιουλίου.

Η HIP μετέτρεψε το ξενοδοχείο που διαχειρίζεται η AMR™ Collection υπό την επωνυμία Dreams® Resorts & Spas σε ένα προορισμό που προσφέρει υπηρεσίες Unlimited-Luxury, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση. Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την ανακατασκευή όλων των κοινόχρηστων χώρων και δωματίων, τοποθετώντας το ακίνητο ανάμεσα στα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Hotel Investment Partners: Άνοιξε τις πύλες του το Domes Aulūs Zante

337 δωμάτια

Μέχρι το 2023, το θέρετρο θα διαθέτει 337 δωμάτια, 203 από τα οποία θα ανήκουν στην κατηγορία Preferred Club., ενώ σήμερα διαθέτει 235 δωμάτια, 50 εκ των οποίων ανήκουν στην κατηγορία Preferred Club.

Διαβάστε επίσης: Τουρισμός: Τι φέρνει το ιστορικό ρεκόρ εσόδων

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΗΙP είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Νότια Ευρώπη που ανήκει σε επενδυτικά κεφάλαια της Blackstone και η Apple Leisure Group (“ALG”), ο κορυφαίος όμιλος διαχείρισης θερέτρων, ταξιδιών αναψυχής και φιλοξενίας στη Βόρεια Αμερική, μέρος της Hyatt που συνεργάζονται στο Dreams Corfu Resort & Spa, το οποίο είναι το πρώτο ακίνητο με την επωνυμία Dreams που άνοιξε στην Ελλάδα. Να σημειωθεί τέλος ότι η ανακαίνιση του ξενοδοχείου υποστηρίχθηκε από την Alpha Bank η οποία παρείχε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση της δαπάνης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις