Τις δεσμευτικές επιστολές για την συμμετοχή τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 490 εκατ. ευρώ κατέθεσαν όλοι οι μέτοχοι της Attica Bank συμπεριλαμβανομένης και της Ellington.

Χθες εγκρίθηκαν από το όργανα της τράπεζας το business  plan και το capital plan ενώ το σχέδιο για την διαχείριση των μη Εξυπηρετούμενων Δανείων θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: «Πράσινο φως» στην ΑΜΚ κατά 490 εκατ. ευρώ απο το ΔΣ της Attica Bank

Παράλληλα στις 30 Δεκεμβρίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων καλείται να εγκρίνει τους όρους για την ΑΜΚ, σύμφωνα με τους οποίους η τράπεζα θα εκδώσει 35.062.731 νέες κοινές μετοχές ονομαστικής αξίας €0,05 εκάστης με καταβολή μετρητών και διάθεση αυτών, με τιμή διάθεσης €13,50 ανά μετοχή, μέσω δημόσιας προσφοράς με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων της τράπεζας.

Σύμφωνα με το προσχέδιο αποφάσεων της γενικής συνέλευσης, οι έχοντες δικαίωμα προτίμησης στην Αύξηση θα δικαιούνται να αποκτήσουν Νέες Μετοχές με αναλογία 3,51 Νέες Μετοχές για κάθε μία παλιά μετοχή της εταιρίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις