Γεύσεις, χρώματα και αρώματα Ελλάδας συνοδεία ελληνικής μουσικής κατέκλυσαν την περασμένη εβδομάδα μία από τις πιο trendy περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας (Southbank στο κεντρικό Λονδίνο) στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των κρατήσεων «τελευταίας στιγμής» προς Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Βρετανικό Τour Operator «Οn the Beach» και στο πλαίσιο του κοινού διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ με Τ/Ο στην Βρετανική αγορά για το 2023.

Τουρισμός: «Εκτοξεύεται» η βραχυχρόνια μίσθωση στην Ευρώπη – Πού βρίσκεται η Ελλάδα [γράφημα]

Τour Operator «Οn the Beach»

Ο Τ/Ο «Οn the Beach» είναι από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας, που προσφέρουν πακέτα προς Ελλάδα και κατέχει την πέμπτη θέση στην πώληση πακέτων διακοπών με περισσότερους από 2 εκατ. ταξιδιώτες.

Προσκεκλημένοι στην ελληνική βραδιά ήταν 180 αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Evening Standard και περίπου 20 εκπροσώποι βρετανικών media και foodie influencers, ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι των Ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Grecotel, IKOS Resorts, Mitsis Hotels, Stella Hotels Collection και Voulgaris Hospitality Group.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό καλοκαιρινών διακοπών και γαστρονομίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες