Η Margot Robbie είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς στον κόσμο – και όχι μόνο λόγω της Barbie. Η ίδια έχει αναλάβει πολλούς σημαντικούς ρόλους τα τελευταία χρόνια, καταφέρνοντας σταδιακά να συγκεντρώσει μια περιουσία ύψους 40 εκατ. δολαρίων.

Πρόσφατα, αποκάλυψε τι έκανε με την πρώτη της μεγάλη αμοιβή που έλαβε το 2013, λίγο πριν πάρει τον ρόλο στον Λύκο της Wall Street.

Barbie και Oppenheimer σπάνε τα ταμεία στη Βόρεια Αμερική [γράφημα]

Το στεγαστικό δάνειο της μητέρας της

Όπως δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή CBS Sunday Morning, η πρώτη κίνηση της Margot ήταν να αποπληρώσει το στεγαστικό δάνειο της μητέρας της, η οποία είχε βάλει το σπίτι της υποθήκη για να της δανείσει χρήματα στην αρχή της καριέρας της.

«Ό,τι χρωστούσα στη μητέρα μου, το είχα καταγράψει. Έπαιρνε χρήματα από την υποθήκη του σπιτιού [για να] μου δανείσει χρήματα. Οπότε πάντα σκεφτόμουν ότι αυτό πρέπει να το ξεπληρώσω», είπε η Margot. Όταν τα κατάφερε, η χαρά της ήταν τεράστια: «Η σκέψη μου ήταν, ”μαμά, μην ανησυχείς πια για την υποθήκη. Δεν υπάρχει πια”», δήλωσε, προσθέτοντας ότι οποιοσδήποτε στη θέση της θα έκανε το ίδιο.

«Είμαι το πιο τυχερό άτομο στον κόσμο»

Η Margot συνέχισε τονίζοντας πόσο ευγνώμων και τυχερή αισθάνεται για την καριέρα της.

«Ξέρω ότι είμαι σκληρά εργαζόμενη, αλλά είμαι επίσης το πιο τυχερό, πιο τυχερό, πιο τυχερό άτομο στον κόσμο», τόνισε. «Κάθε φορά που έκανα κάτι έλεγα: ‘Τώρα είναι η κορυφή. Δεν θα γίνει ποτέ καλύτερο από αυτό”. Και μετά με κάποιο τρόπο συνέχισε να γίνεται όλο και καλύτερο», εξήγησε.

Η ταινία Barbie, που βρίσκεται σε καλό δρόμο για να μετατραπεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του καλοκαιριού – αν όχι και ολόκληρου του 2023, έδωσε νέες προοπτικές στην Margot, η οποία όχι μόνο υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα αλλά και αποτελεί την παραγωγό της ταινίας, που έχει σκηνοθετήσει η Greta Gerwing.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus