Χιλιάδες θαυμαστές της Σινέντ Ο’ Κόνορ βγήκαν στους δρόμους της Ιρλανδίας για να πουν το τελευταίο αντίο στη θρυλική τραγουδίστρια που πέθανε την Τετάρτη 26 Ιουλίου στα 56 της χρόνια.

Οι δρόμοι της Μπρέι, της γενέτειράς της, «πλημμύρισαν» από κόσμο και τραγούδια που ακούγονται προς τιμήν της.

Θρήνος: Πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O’Connor


Σύμφωνα με τη Daily Mail, πάνω από 3.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη Μπρέι, πολλοί από τους οποίους ξέσπασαν σε λυγμούς και τραγουδούσαν το «Nothing Compares to U», τη μεγάλη επιτυχία της.

Ένα τροχόσπιτο ηγείτο της πομπής – Μπλε λουλούδια και BobMarley

Ένα τροχόσπιτο ηγείτο της πομπής που μετέφερε το φέρετρο της Sinead O’ Conor στο τελευταίο της ταξίδι. Κατά το πέρασμά της από τους δρόμους της πόλης, ο κόσμος το έραινε με μπλε λουλούδια και τριαντάφυλλα.



Κατά τη στάση που έγινε έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας, οι θαυμαστές έτρεχαν να αγγίξουν το όχημα που τη μετέφερε, τραγουδούσαν, έκλαιγαν και χειροκροτούσαν. Στα ηχεία ακουγόταν το «Natural Mystic» του Bob Marley.

Στο κεφαλόσκαλο του σπιτιού της είχε τοποθετηθεί μια ροζ καρέκλα, στην οποία καθόταν η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού και μιλούσε στους περαστικούς.

Η μουσουλμανική κηδεία της Σινέντ Ο’ Κόνορ θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα ενώ το πρωί η οικογένειά της την αποχαιρέτησε με μια ιδιωτική τελετή, παρουσία του προέδρου της Ιρλανδίας, Μάικλ Ντάνιελ Χίγκινς.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus