Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την εταιρεία Trade Estates ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis για την πώληση του 100% των μετοχών της ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΕ, βρίσκεται η Reds που έχει στην ιδιοκτησία της το εμπορικό πάρκο Smart Park, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Reds: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά 8 εκατ. ευρώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία με την επωνυμία REDS AE (εφεξής η «Εταιρεία»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι βρίσκεται σε προχωρημένες, αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την εταιρεία Trade Estates ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis για την πώληση του 100% των μετοχών της ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΕ, που έχει στην ιδιοκτησία της το εμπορικό πάρκο Smart Park, χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία. Περαιτέρω επισημαίνεται, ότι ο καθορισμός του τιμήματος τελεί υπό όρους, παραδοχές και προϋποθέσεις, οι οποίες ομοίως τελούν υπό διαπραγμάτευση.
Σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας, η Εταιρεία θα προβεί η ίδια υπεύθυνα και με σαφήνεια στη δημοσιοποίηση του γεγονότος, εντός του πλαισίου και σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
Η ανωτέρω ενημέρωση γίνεται σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και κατόπιν σχετικού γραπτού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις