Η Teracloud, παγκόσμια εταιρεία καινοτομίας στην τεχνολογία η οποία αναπτύσσει εργαλεία κι εφαρμογές για βιομηχανίες από Ενέργεια μέχρι Λειτουργικά Συστήματα, ανακοίνωσε το άνοιγμα γραφείων στην Αθήνα.

Signal Ocean: Νέο cloud-based στην υπηρεσία της ναυλαγοράς

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία επί του παρόντος, διατηρεί γραφεία Ανάπτυξης σε Η.Π.Α.,  Αυστραλία,  Δανία, Σουηδία και Γερμανία, με περισσότερες χώρες να ακολουθούν τα επόμενα χρόνια. Ανακοίνωση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας υπάρχει αναρτημένη στη διεύθυνση https://teracloud.com/careers.

«Ιδανική τοποθεσία»

«Η Ελλάδα είναι η ιδανική τοποθεσία για την επόμενη φάση της διεθνούς επέκτασής μας, λόγω του εξαιρετικά ικανού ανθρώπινου δυναμικού της, με μεγάλη τεχνογνωσία στη Μηχανική, στην Τεχνολογία και σε Επιστήμες, που μας βοηθούν να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας στην Έρευνα και Τεχνολογία», δήλωσε ο Vadim Ilves, Chief R&D Officer της Teracloud. «Στην Αθήνα χτίζουμε ένα εργαστήριο τελευταίας τεχνολογίας και ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε την ομάδα μας, προσλαμβάνοντας έμπειρους προγραμματιστές και αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων, που συγκαταλέγονται στα καλύτερα της Ευρώπης».

Ο κύριος Νίκος Λαρίσης, Country Manager της Teracloud για την Ελλάδα, δήλωσε: «Πρόκειται να αναλάβουμε κάποια πολύ σημαντικά έργα και θα χρειαστεί προσλάβουμε περίπου 40 άτομα, μέχρι το 2025. Το πιο συναρπαστικό του νέου μας γραφείου, είναι ο περιεκτικός και καινοτόμος τρόπος σκέψης. Στην Ελληνική αγορά εργασίας, συνηθίζεται η Ιεραρχία, εμείς όμως θα κολυμπήσουμε αντίθετα στην παλίρροια και θα δημιουργήσουμε μια πιο επίπεδη δομή. Στην Teracloud, όλοι αντιμετωπίζονται ως ίσοι και όλοι νιώθουν ότι είναι σημαντικό μέλος της ομάδας».

Μερικά από τα έργα της Teracloud

·        x86-64 και z/Architecture λειτουργικά συστήματα και οικοσυστήματα επιχειρήσεων.

Αυτά περιλαμβάνουν:

* Θύρες για τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές ανοιχτού κώδικα, όπως: Samba, OpenSSH, OpenSSL, Apache HTTP Server και πολλά ακόμη.

* εργαλεία συστημάτων, όπως λύσεις αντιγράφων ασφαλείας και λογισμικό παρακολούθησης και απόδοσης.

* Μεταγλωττιστές για τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού: C, C++, BASIC, COBOL, FORTRAN, Java, και Python.

* Ολοκληρωμένα εργαλεία ανάπτυξης, όπως σύγχρονα IDEs, debuggers, performance analyzers, και industry-standard build tools.

·        Πλατφόρμα ανάλυσης, για τη συλλογή, ανάλυση και συσχετισμό μεγάλων όγκων δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, από διάφορες πηγές. Μπορεί να συνεργαστεί απρόσκοπτα, με υποδομές δεδομένων όπως το Hadoop και το Spark.

·         Λύσεις που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, για το σχεδιασμό διαχείρισης χωρητικότητας και ανθεκτικότητας, για κεντρικούς υπολογιστές της IBM. Οι λύσεις αυτές δίνουν τη δυνατότητα για επιμέλεια ολοκληρωμένων δεδομένων ΙΤ και για την εκπόνηση αναφορών δράσης, πρόβλεψης και μοντελοποίησης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις