Με το Radisson Blu Resort στη Μάνη επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα ο Όμιλος Radisson Hotel Group. Το ξενοδοχείο, το οποίο διαθέτει 150 δωμάτια, θα ανοίξει τις πύλες του το 2025 και θα αποτελέσει το πέμπτο κατά σειρά ξενοδοχείο Radisson Blu στη χώρα.

Το Radisson Blu Resort  είναι το πρώην Hotel Lakonis, ένα ιστορικό ξενοδοχείο, το οποίο αποκτήθηκε στο τέλος του 2018 από την Αικατερίνη Βαλιώτη, κόρη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, Ευστάθιου Βαλιώτη.

Είναι ιδιαίτερα τιμητική η συνεργασία μας με το Radisson Hotel Group για την ανάπτυξη του πρώτου διεθνώς αναγνωρισμένου ξενοδοχείου Radisson στη Λακωνική Μάνη, στην καρδιά της Πελοποννήσου, σημείωσε η Αικατερίνη Βαλιώτη, Managing Partner των εταιρειών ιδιοκτησίας και ανάπτυξης του ξενοδοχείου.

Η ειδυλλιακή τοποθεσία του Radisson Blu Resort στη Μάνη θα συμπληρώσει εντυπωσιακά το portfolio μας στην ευρύτερη περιοχή, δήλωσε ο Elie Milky, Vice President Development, Radisson Hotel Group, ο οποίος εκφράζει την ικανοποίηση του  για την συνεργασία με την Vema Tourism Enterprises S.A. και πρόσθεσε ότι «δεσμευόμαστε να διευρύνουμε την παρουσία μας στη χώρα, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις κεντρικές πόλεις και τους τουριστικούς προορισμούς».

Όπως έχει γράψει ο ot.gr το ξενοδοχείο στις δόξες του αποτελούσε πόλο έλξης για πολλούς celebrities, τόσο του εξωτερικού όσο και της εγχώριας showbiz, με σημαντικότερους από αυτούς την διάσημη ηθοποιό Angelina Jolie και τον κορυφαίο σκηνοθέτη James Cameron. Στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε για να περάσει το 2018, στην οικογένεια Βαλιώτη, η οποία σχεδιάζει την ανακίνηση και επαναλειτουργία του.

Το resort βρίσκεται σε μικρή απόσταση από ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχαιολογικά αξιοθέατα της Ελλάδας, όπως το κάστρο του Μυστρά και της Μονεμβασιάς, καθώς και την πολύ όμορφη παραλία με γαλάζια σημαία στην περιοχή του Γυθείου, τη Σελινίτσα. Σε απόσταση μικρότερη από 3 ώρες από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας και λιγότερο από 2 ώρες από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το Radisson Blu Resort θα επιθυμεί να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ευρεία ποικιλία επιλογών διαμονής, ανάμεσα στα οποία θα υπάρχουν τυπικά δωμάτια με ιδιωτικές εξωτερικές βεράντες με θέα στη θάλασσα, καθώς και σουίτες – συμπεριλαμβανομένης μιας προεδρικής. Οι περισσότερες από τις σουίτες θα έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικές πισίνες.

Το Radisson Blu Resort θα παρέχει ακόμη στους επισκέπτες του πλούσιες γαστρονομικές επιλογές στο all-day εστιατόριο του ξενοδοχείου, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στο εσωτερικό κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου και να εξερευνήσουν τη φύση κατά τη διάρκεια βόλτας κατά μήκος της προστατευμένης παραλίας μήκους 1,5χλμ.

Παράλληλα, οι εγκαταστάσεις του Radisson Blu Resort θα προσφέρουν τη δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων στις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων και κέντρων εκδηλώσεων, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία επισκέπτη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Οι δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες
Τουρισμός |

Έχετε τον νου σας - Ποιες είναι οι τουριστικές πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες

Νέα έρευνα διαπίστωσε ότι μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία της Ευρώπης δυστυχώς συμβαδίζουν με μερικές από τις χειρότερες στατιστικές πορτοφολάδων στην ήπειρο